gdgd Erkekler Partisi Animesinin 4. Promosyon Videosu Yayınlandı
Serinin galası pazartesi günü olacak...

Gdgd erkekler partisi Animesinin 4.  promosyon videosu yayınlandı.

Animenin  resmi web sitesi  pazartesi günü  dördüncü tanıtım videosunu yayınladı. Videoda Eri Kitamura'nın açılış tema şarkısı "Bōsō Teikoku Chikuonki" (Delusional Empire Gramophone) seslendiriliyor.

Seri pazartesi 25:10 (japonya saatiyle) Tokyo MX'de gala yapacak.

Anime yıldızları (aşağıdaki resimde soldan sağa):

Light - Yoshitsugu Matsuoka

Yomi - Kazutomi Yamamoto 

Alpha - Yūsuke Kobayashi 

Melody - Natsuko Hara 

Soda Sugahara  seriyi yönetiyor. Ryōichi Mori (Peeping Life TV Sezon 1 yönetmeni,% 100 Pascal-sensei senaryo yazarı) senaryoyu yazıyor. Akira Isō karakter tasarımcısı ve Sōichirō Kubo (Garo-Vanishing Line) ses yönetmenidir.

Keito Okuyama ve Eishin Fudemura'dan oluşan aktör birimi BB-voice, kapanış tema şarkısını "Düet" seslendiriyor.

Animede  Light ve Yomi günlük hayatlarını mutlu bir şekilde video oyunları oynayarak geçiriyorlar. Herkesin uyuduğu bir gece Light, Kral adındaki birisi için bir elçi olan Alpha'dan bir davet alır. Light ve Yomi sonra başka bir dünyaya götürülür,  Prenses Melody'yi kurtarmak için bir araştırma yapmaları gerekir. Light, onun kaderi olması gerektiğini düşünürken Yomi bunun can sıkıcı olduğunu düşünüyor. Görevlerine başlamak için Alpha ile bir parti oluşturuyorlar. Alpha bir robot ve yavaş yavaş maceralarına devam ederken seviyelerini yükseltmelerine izin veren bir programa sahip.

Bilgisayarla animasyon projesi olan gdgd Fairies, peri ormanındaki ağaçların içinde yaşayan üç küçük perinin hayatıyla ilgili sohbetlerini ve hayatlarını anlatıyor. İlk 12 bölüm  Ekim 2011'de prömiyeri yapıldı ve Crunchyroll animeyi  yayınladı. Ocak 2013'te 12 bölümlük bir  serisi piyasaya çıktı ve Crunchyroll yine  yayınladı. 

Kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-01-08/gdgd-men-party-anime-4th-promo-video-streamed/.126166

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları