Fudanshi Shōkan Boys-Love Isekai Komedi Mangasına Dayanan Net Mini Animesinin 3.sezonu Başlıyor
Haruki Ishiya ve Takuya Satō serinin 3.sezonunda da kadroda

Futabasha, Moe Fujisaki'nin Fudanshi Summoning: I Got Laid by a Divine Beast in an Alternate World mangasına dayanan mini animenin 3.sezonu 8 Temmuz'dan itibaren 3 hafta üst üste Cuma günü öğle saatlerinde youtube'da yayınlanacak. Ayrıca üçüncü sezona dayanan 5.cilt 8 Temmuz'da yayınlandı.

Geri dönen oyuncular arasında Kotone Aizuhara rolünde Haruki Ishiya ve Nagi rolünde Takuya Satō yer alıyor.

Mini-anime net serisi Eylül 2019'da ilk defa gösterime girdi. Dört bölümlük seri, manganın ikinci cildinin çıkışının anısına yapıldı. Kasım 2021'de başlayan ikinci sezon ise dördüncü cildin anısına yapıldı ve üç bölüm yayınlandı.

Manga, BL mangası satın aldığı sırada bir kamyon tarafından ezilen ve sonrasında ölen bir fudanshi (erkek boys-love manga hayranı) olan Kotone Aizuhara'yı konu almaktadır. Alternatif dünyaya ışınlanan Kotone orada insan formunu almış ilahi bir yılan olan Nagi ile tanışır. Nagi, üst ejder formunu alabilmesi için Kotone'ye seks yapmaları gerektiğini söyler.

Fujisaki, 2019'da mangayı Futabasha'nın Comic Marginal web sitesinden yayınlamaya başlamıştır.

3.sezon fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=9zij1R6jyH8&feature=emb_imp_woyt
20 yaşında ve artık hititoloji öğrencisi değil yine de ne yaptığı ya da ne okuduğu hakkında hiçbir fikri yok. Yalan dünya ve kedilere bayılır. I'm fine diyip fine olmayan bir infp. Soru sormak isterseniz kapısı her zaman açıktır <3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları