Fruits Basket Animesinin 2021'de Final Sezonu Geliyor
Salı günü Fruits Basket animesinin 2. sezonunun 25. ve son bölümü, 2021'de Fruits Basket the Final adlı yeni bir sezonun geleceğini duyurdu.

Sezon TV Tokyo, TV Aichi ve TV Osaka üzerinden yayınlanacaktır.

6 Nisan'da Japonya'da prömiyer yapmış olan The Fruits Basket animesinin 2. sezonu yaz sezonuna kadar yayın hayatını sürdürdü.

Funimation, seriyi İngilizce dublaj olarak yayınlamaktadır.


2019 ve 2020 yapımı iki anime serisi, Natsuki Takaya'nın Fruits Basket adlı mangasından uyarlamadır. Takaya'nın isteği üzerine uyarlama, tümüyle yenilenmiş bir Japon ses kadrosuna ve personeline sahiptir. Anime, manganın hikayesini bütünüyle içerecektir.

Yoshihide Ibata (Pikaia!, FLCL Progressive) TMS Entertainment üzerinden yeni sezonunun yönetmenliğini yapmak üzere geri döndü. Taku Kishimoto (Silver Spoon, Haikyu!!, 91 Days, Hanebad!) yine senaryodan sorumludur. Masaru Shindō (Macross Delta, My Teen Romantic Comedy SNAFU) karakterleri tasarlamak üzere geri döndü. Takaya idari süpervizör olarak hizmet vermektedir.

Animenin, 25 bölümden oluşan "İlk Sezonu" Nisan 2019'da Japonya'da prömiyer yaptı. Funimation ve Crunchyroll ilk sezonu yayınlandığı gibi yayınladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları