Forest of Piano'nun Yaratıcısı Makoto Isshiki Yeni Mangasını Piyasaya Sürüyor
Kodansha'nın Morning adlı dergisinin editörü Shinohara, Neo Days manga web sitesinde, Forest of Piano (Piyano no Mori) adlı manganın yaratıcısı Makoto Isshiki'nin yeni bir seri için asistan alımlarının bir listesini yayınladı. Yeni seri Morning'de yayınlanacaktır.

Isshiki, 1998 yılında Kodansha Young Magazine Uppers'ta Forest of Piano mangasını başlatmış ve 2004'e kadar dergide yayınlamıştır. Seri 2006'da Morning'de yeniden başladı ve 2015'te sona ermiştir. Kodansha, serinin 26. ve son cildini Aralık 2015'te yayınlamıştır.

Kodansha Comics, Ekim ayında mangayı dijital olarak yayınlamaya başladı ve seriyi şu şekilde özetlemektedir:

Bu hikaye, ormanda acınacak bir halde olarak terk edilmiş bir piyano ve en sevdiği oyuncakla oynayan bir çocuk olan Kai hakkındadır. Kai bir gün, notaları bile okuyamasa da, Tokyo'dan okullarına transfer olan, hırslı bir çocuk piyanisti olan Shuhei Amamiya ve müzik öğretmenleri Sosuke Ajino ile tanışır. Ajino, ayrıca bir zamanlar çok yetenekli bir piyanistti, trajik bir kaza ile vaat edilen geleceği sonsuza dek ondan çalınmıştır. Her biri farklı bir geçmişle, bu üç kişinin kişilikleri birbirine çekiyor ve gelişiyordu. Bu süre zarfında piyano sabırla oturuyor ve çalınması için bir el bekliyordu.

Forest of Piano animesinin 12 bölümlük birinci sezonu, Nisan 2018'de NHK'da gösterime girmiştir. Netflix, seriyi yayınlamaktadır. Netflix, NHK’ya gönderildikten hemen sonra Japonya’daki yeni bölümleri yayınlamaya başlamıştır. Animenin ikinci sezonu, Ocak ayında Japonya’da gösterime girmiştir. Netflix, 24 Haziran'da Japonya dışındaki yayınına başlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları