Fate/Grand Order Mobil Oyununa TV Animesi ve Film Geliyor
TV animesi "Babylonia" Hikayesinden, film ise "Camelot" Hikayesinden esinlenerek yapılacak.

Aniplex Pazar günü Fate/Grand Order mobil oyununun, iki yeni anime projesini esinlendirdiğini duyurmak için website açtı.

Fate/Grand Order: Zettai MajūSensen Babylonia televizyon animesi oyundan "Dai Nana Tokuiten ZettaiMajū Sensen Babylonia" (Emir VII: Babylonia, Şeytani Yaratıklara Karşı Savaşta Mutlak Cephe) hikayesinden uyarlanıp, galası 2019’da olacak

 

Fate/Grand Order Shinsei Entaku Ryōiki Camelot: Wandering: Agateramve Fate/Grand Order Shinsei Entaku Ryōiki Camelot: Paladin: Agateram iki parçadan oluşan bir film projesi olup, oyundan the"Dai Roku Tokuiten Shinsei Entaku Ryōiki: Camelot" (Emir VI: Camelot,Kutsal Yuvarlak Masanın Diyarı) hikayesini konu alacak.

Aniplex televizyon animesi için bir fragman ve her iki proje için de "animasyon proje duyuru videosu" yayınladı. (Not: Her iki videodasadece Japonya’da izlenebilecek şekilde ayarlamıştır.)

Aniplex Ocak’ta hayranlara en sevdikleri görev ve franchise’da ne gibigelişmeler beklediklerine dair bir anket yapmıştı. Anket sonuçlarına göre Babylonia Hikayesi 1. ve Camelot Hikayesi 2. en sevilen görev iken, en çok beklenen 1. gelişme televizyon animesi ve 2. ise anime filmi seçildi.

Websitesi aynı zamanda ana kadroyuda açıkladı. Kinoko Nasuve Type-Moon orijinal kaynakların yaratıcıları olarak bahsedildi. 

Televizyon anime serisi CloverWorks(DARLINGin the FRANXX, PERSONA5 the Animation) tarafından yapılıp, Takeshi Takeuchi(Fateanime franchise) ana karakter tasarımcısı olacak. Seriyi Toshifumi Akai(asistanyönetmen DARLING in the FRANXX, Porter Robinson'nın"Shelter" yönetmeni)  ve (asistan)Miyuki Kuroki(TheIdolm@ster SideM yönetmeni) tarafından yönetilecek. Tomoki Takase(Occultic;Nine,Saekano:How to Raise a Boring Girlfriend) karakter tasarımcısı. Keita Haga(Fate/staynight tema şarkısının sözleri) ve Ryo Kawasaki(Fate/GrandOrder: First Order)  ise müzikten sorumlu olacak.

Film projesi Production I. G  tarafından yapılıp, Takeshi Takeuchi(Fate animefranchise) ana karakter tasarımcısı olacak ve besteciler ise Keita Hagave HideyukiFukasawa(Fate/staynight: Unlimited Blade Works).

Camelot CG

Camelot CG

Fate/Grand Order The Stage: Shinsei Entaku Ryōiki Camelot Replica;Agateram adlı piyes, Tokyo’da 2017 Haziran, Ekim ve Kasım’da oynandı. Piyes animeyle aynı Emir 6’yı konu almaktaydı. Yeni bir piyes 2019’da televizyon animesinin esinlediği Emir 7’yi konu alacak.

Aniplex Fate/Grand Order mobiloyununu Japonya’da 2015 yazında yayınlandı. Oyunun ingilizce versiyonu 2017 Haziranda US ve Canada’da yayınlandı.

Japonya’da 2016 Aralık’ta 74 dakikalık Fate/Grand Order: First Order televizyon animesi yayınlandı.

Fate Projesi Ocak ayında Fate/GrandOrder: Moonlight/Lostroom ve Fate/GrandOrder x Himuro no Tenchi: 7-nin no Saikyō Ijin-hen adlı iki kısa anime yayınladı.

Geçtiğimiz Aralık’ta The Fate/Grand Order VR feat. Mash Kyrielight PlayStation VR oyunu yayınlandı. Fate/GrandOrder Arcade oyunu bu perşembe yayınandı.

Bunlara ek olarak, Temmuz ve Ağustos 2017’de ,Fate/Grand Order -mortalis:stella- ve Fate/Grand Order-turas realta-, adlı iki manga yayımlandı.

Kaynak: Animenewsnetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları