Fate/Extra: Last Encore Animesinin Illustrias Geocentrism Special'ı Temmuz'da Başlıyor
Aralık ayında duyurulan özel bölüm/bölümler Temmuz'da başlıyor.

Fate/Extra oyununun TV animesi Fate/Extra Last Encore web sitesinden Tokyo MX, Gunma TV, Tochigi TV, BS11 ve MBS'te yayınlanacak "Illustrias Tendōsetsu" (Illustrias Geocentrism) isimli "özel" bölümün/bölümlerin başlayacağı duyuruldu.  Sitede ayrıca, Fate/Extra: Last Encore'un devamı niteliğinde olan 11. bölüm (Fate/Extra: Last Encore - Irusterias Tendouron) için önizleme de yayınlanmış durumda. 

Web sitesinde Aralık'tan beri "özel yayın" için bilgiler paylaşılıyordu, fakat buna rağmen özel yapımın kaç bölüm olacağına dair bir açıklama yapılmış değil. Bilgiler geldikçe sizleri güncelleyeceğiz.

Fate/Extra: Last Encore 28 Ocak'ta yayına başladı ve bugün 10. bölüm yayınlanacak ve alt başlığı "Oblitus Chidōsetsu" (Oblitus Heliocentrism) olacak.



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları