Encouragement of Climb Animesinin 3. Sezonu İçin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
SMIRAL Animation, Cumartesi günü Encouragement of Climb animesinin üçüncü sezonu için ikinci tanıtım videosunu yayınladı.

Anime, Tokyo MX ve diğer ağlarda 2 Temmuz saat 25: 40'ta (yani 3 Temmuz 1: 40'da) yayınlanacaktır. Anime, 13-15 dakikalık bölümlerden oluşacaktır.

2. PV:

OP: "Chiheisen Stride" (Horizon Stride) - Yuka Iguchi (Aoi), Kana Asumi (Hinata), Yōko Hikasa (Kaede) ve Yui Ogura (Kokona).

ED: "Irochigai no Tsubasa" - Yuka Iguchi ve Kana Asumi  

Yama no Susume: Omoide Present OVA'sındaki ve üçüncü sezonundaki aynı kadro ve ana oyuncular devam edecektir. Yusuke Yamamoto, 8-Bit'te animeyi yönetmeye devam edecektir. Yuusuke Matsuo, karakter tasarımcısı ve animasyon direktörü olarak geri dönüyor ve Kazuyuki Fudeyasu senaryoları yazıyor. Tom-H@ck ve yamazo müziği besteliyor.

Anime, Shiro'nun Yama no Susume manga serisine dayanmaktadır. Manga, Ocak 2013'te 12 bölümlük bir anime serisine ilham kaynağı olmuştur. İlk sezonun her bölümü beş dakika sürmüştür. ikinci sezon, Yama no Susume Second Season, Temmuz 2014'te prömiyer yaptı ve 24 bölüm sürmüştür. İkinci sezondaki her bölüm 15 dakika sürmüştür. Yama no Susume: Omoide Present OVA, geçtiğimiz Ekim ayında Japonya'da düzenlenen 10 Aeon Cinema'da gösterilmiştir.

Crunchyroll, her iki sezonu, Encouragement of Climb ve Encouragement of Climb Second Season başlıkları altında yayınlamıştır.

ÖZET

Manga ve anime çocukluk arkadaşları: Aoi, içeride kalmayı tercih eden ve akrofobi olan bir kız ve dağları seven bir kız olan Hinata'nın hikayesini anlatmaktadır. Ve bir gün ikisi de eskiden yaptıkları gibi sabah güneşini zirveden izlemek üzere bir kez daha dağa tırmanmaya karar verirler.

Shiro, 2011 yılında Earth Star Entertainment'ın Comic Earth Star dergisinde mangayı başlattı. Manganın 12. kitap cildi 12 Mart'ta Japonya'da yayınladı. JManga, sitenin kapatılmasından önce manganın bir kısmını İngilizce olarak yayınlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları