En Sevdiğiniz Karaktere Sevgililer Günü Çikolatası Göndererek Sevginizi Gösterin!
Sevgililer Günü'ne hala birkaç hafta olabilir ama bu Japonlar'ı durdurmamış, onlar çoktan Sevgililer Günü hazırlıklarına başlamışlar. Fakat şimdi bahsedeceklerimiz geçen yılın Sevgililer Günü hadisesi.

Çok çeşitli çikolata çeşitleriyle, Sevgililer Günü'nde sevgilinizi, sevdiğiniz değerli insanları ya da yakın arkadaşlarınızı şımartıyor ve onlara sevginizi sunuyor olabilirsiniz? Peki en sevdiğiniz anime karakterine çikolata göndermek? 

Yanlış okumadınız! Japonya'daki tutkulu hayranlar (genelde kadınlar) sevgililer günü çikolatalarını ev sevdikleri anime ya da manga karakterlerine serinin yazı işleri departmanı aracılığı ile sıkça gönderiyorlar. Popüler spor mangası Prince of Tennis'in her bir karakterinin aldığı çikolata için, sayım yapmak ve sıralamak adına yazarlar, editörler de kolları sıvamışlar. Geçen seneden fotoğrafları ve detayları sizlerle aşağıda paylaşıyoruz. 

Hatta yazar Konomi Takeshi, gördüğünüz üzere tatlı sevkiyatları arasında sıkışmış kalmış. 

Gelen tüm hediyelerin kaydı tamamlandığında 112.863 hediye geldiği ortaya çıkmış.

112.863 hediyenin 8.948 tanesi Hyoutei Akademisi'in kibirli ve karizmatik kaptanı Atobe Keigo'ya gitmiş. Bakalım bu yıl sevgili Japonlar Sevgililer Günü'ne özel olarak hangi anime ya da manga karakterine ne kadar çikolata gönderecek.

Peki sizin de sevdiğiniz bir karaktere çikolata gönderme şansınız olsaydı hangisine gönderirdiniz?

kaynak: tokyo otaku mode 

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları