Eminence in Shadow Animesinin Öne Çıkanlarında Alpha Figürü
Daisuke Aizawa'nın Light Novelinden uyarlanan anime Ekim ayında vizyona giriyor.

Kadokawa, Cuma günü Daisuke Aizawa'nın The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) light novel serisinin TV uyarlamasında Alpha karakteri için bir video yayınlamaya başladı.

   
                 

Kadokawa ayrıca KDcolle'nin Alpha'nın ölçekli bir figürünü üreteceğini açıkladı.



Animenin Ekim ayında vizyona girmesi planlanıyor ve bulunacak ünlüler:

  •  Seiichiro Yamashita Cid Kagenou: Shadow
  • Alexia Midgar :Kana Hanazawa
  • Yoko Hikasa: Iris Midgar 
  • Inori Minaz: Beta
  • Suzuko Mimori :Gama 
  • Ai Fairouz: Delta 
  • Hisako Kanemoto : Epsilon
  • Ayaka Asai : Zeta 
  • Reina Kondo: Eta
    Asami Seto: Alpha


    Kazuya Nakanishi ( Darwin's Game Animasyon Yönetmeni) Animeyi  Nexus ´ta (Darwin's GameGranbelm) yönetiyor. Makoto Iino (Suppose a Kid From the Last Dungeon Boonies Moved to a Starter TownDemon Lord, Retry!)  Anime için orijinal karakter tasarımlarını Tōzai için uyarlıyor. Kanichi Katou (Black CloverThose Snow White Notes) Senaryo yönetmeni olarak yer alıyor.

    Yen Press hem Light  Novel hem de manga uyarlama yayınını lisanladı ve ilk cildi açıklıyor:

    Geçmiş hayatında bile Cid'in hayali bir kahraman ya da Büyük Patron olmak değildi. Bir deha olduğunu ortaya çıkarmanın ana zamanı gelene kadar küçük bir karakter gibi görünmeyi tercih ediyor… veya en azından bir sonraki en iyi şeyi yapıp  iyi biri gibi davranıyor! Ve şimdi başka bir evrende yeniden doğduğuna göre, hayallerini sonuna kadar yaşamak için mükemmel koşulları oluşturmaya hazır. Aşırı gerçekçi hayal gücüyle donanmış olan Cid, şaka yollu bir şekilde örgütüne üyeler toplar ve yok etmeleri gereken şeytani bir tarikat hakkında bir arka plan oluşturur. Şans eseri, bu hayali düşmanların gerçek bir anlaşma olduğu ortaya çıkıyor ve o hariç herkes gerçeği biliyor!


    Aizawa, hikayeyi 2018 yılı Mayıs ayında "Shōsetsuka ni Narō" (Let's Become Novelists) web sitesinde seriye çevirmeye  başladı ve Kadokawa, hikayeyi 2018 yılı Kasım ayında ilk ciltten başlayarak Tōzai'nin sanatıyla fiziksel ciltler halinde yayınlamaya başladı. Anri Sakano mangayı başlattı. Aralık 2018'de Kadokawa'nın Comp Ace dergisinde uyarlama. Seta U, Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute adlı bir spinoff manga başlattı! Shadow Gaiden (The Eminence in Shadow - Shadow Side Story) Temmuz 2019'da Comp Ace'de olacak.
I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları