12 Ocak'ta Yayınlanacak Dorohedoro TV Animesi'ne Hazır mıyız?
MAPPA'nın yeni animesinin dümeninde Yuichiro Hayashi bulunuyor ve Reina Kondo, Wataru Takagi gibi pek çok yıldız da kadroda yer alıyor.

Q Hayashida'nın Dorohedoro mangasından uyarlanacak animenin tanıtıcı videosunun yanısra yaratıcı ekip, oyuncu kadrosu ve 12 Ocak yayın bilgisi paylaşıldı.

TVアニメ『ドロヘドロ』PV

Animenin yıldızları:

Wataru Takagi, Caiman rolünde,
Reina Kondo, Nikaidō rolünde,
Yu Kobayashi, Noi rolünde,
Yoshimasa Hosoya, Shin rolünde,
Kengo Takanashi, Fujita rolünde,
Kenyuu Horiuchi, En rolünde,
Miyu Tomita, Ebisu rolünde,
Hisao Egawa, Vaux rolünde,
Mitsuhiro Ichiki, Kasukabe rolünde.


Image

Animenin prömiyeri 12 Ocak saat 00:00'da (bizim zaman dilimimize göre 13 Ocak 12.00) Tokyo MX'te başlayacak. Anime, Japon Netflix ve diğer ülkelerle aynı anda stream edilecek ve bu da diğer Japon kanallarında yayın başlamadan önce gerçekleşecek.  

Yuichiro Hayashi (Garo the Animation, Garo: Divine Flame, Kakegurui) animeyi MAPPA'da yönetirken, Hiroshi Seko (Banana Fish, Mob Psycho 100, Vinland Saga) serinin düzenlemesinden, Tomohiro Kishi (91 Days, Garo -Vanishing Line-) karakterlerin tasarımından sorumlu olacak ve [K]NoW_NAME (Sakura Quest, Fairy gone) müzikleri besteleyecek.

Kadroya dahil olan diğer kişilerse şöyle:

Evrenin Tasarımı ve Sanat Yönetmeni: Shinji Kimura
Sahne Şablonları: Yusuke Tannawa
Renk Tasarımı: Tomoko Washida
3DCG Yönetmeni: Yuki Nomoto
Fotoğraf Yönetmeni: Hyo Gyu Park
Edit: Masato Yoshitake
Ses Yönetmeni: Akiko Fujita

Image

Bilimkurgu mangası, Shogakukan'nın aylık dergisi Ikki'de 1999'da yayım hayatına başladı. Ikki Dergisi serileştirmeyi 2014'te bitirdiğinde bayrağı Hibana Dergisi devraldı. 3 yıl yayının ardından sıra Shonen Sunday'e geldi ve manga neredeyse 20 yıl sonra yayım hayatına aynı dergide son verdi. Manganın 23. ve final derleme cildi Kasım ayında raflardaki yerini aldı. 

Yapımın hikayesine değinecek olursak: 

Son derece kasvetli ve "Hole" olarak isimlendirilen şehirde, bir büyücü klanı karanlık büyü sanatını kullanarak tüyler ürperten deneylere imza atıyorlar; insanları domuz gibi avlayıp onların üzerinde çeşitli büyüler deniyorlar. Nikaido, karanlık bir sokakta sürüngen başlı kötü bir amnezi vakası olan Caiman'la karşılaşır. İkisi birden bu lanet büyüyü ortadan kaldırabilmek için Hole'deki büyücüleri avlamaya başlarlar. Fakat baş büyücü En, halkını katleden kertentele adamı durdurmak için de kendi "temizlikçi" ekibini gönderir ve iki dünya arasında büyük bir ölüm-kalım mücadelesi başlar.



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları