Domestic Girlfriend Mangası TV Anime Oluyor
Kei Sasuga'nın mangasından uyarlanan yapımda Maaya Uchida, Yōko Hikasa ana rolde yer alırken animenin yapım evi diomedea olacak.

Anime stüdyosu diomedea, Kei Sasuga'nın Domestic Girlfriend (Domestic na Kanojo) mangasından uyarlanan bir TV animesi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Maaya Uchida Rui Tachibana'yı, Yōko Hikasa Hina Tachibana'yı canlandıracak.

Image

Shōta Ihata (Girlish Number) animeyi diomedea'da yönetirken, Tatsuya Takahashi (The IDOLM@STER Cinderella Girls, Eromanga Sensei, Katana Maidens: Toji no Miko) senaryoyu yazacak, Naomi Ide (Problem children are coming from another world, aren't they?, Gingitsune, Kan Colle) de karakterleri tasarlayacak. 

Image

Kodansha Comics manganın hikayesini şu şekilde anlatıyor: 

Liseli Natsuo, neşeli ve popüler öğretmen Hina'ya umutsuzca aşıktır. Bir gün Rui isimli huysuz bir kızla tanışır ve onunla yatar. Kısa bir süre sonra Natsuo'nun babası, iki kızı olan bir kadınla yeniden evlendiğini duyurur. Peki bu kızlardan biri öğretmen Hina mı olsa huysuz Rui mi olsa daha çok şaşırırdınız? İkisi birden olsa daha acayip olmaz mı diyenler kazandı! Natsuo'nun garipleşen hayatı işte şimdi başlıyor. 

Sasuga, mangayı Nisan 2014'te Kodansha'nın Haftalık Shōnen Dergisi'nde başlattı ve 19. cilt 17 Temmuz'da yayımlandı. Manganın 3 milyondan fazla baskısı var. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları