Dokyonin wa Hiza, Tokidoki Atama no Ue TV Animesi Şirin Kedi Fotoğrafı Arayışında
Hayranların yolladığı kedi fotoğrafları animenin kapanışı sırasında gösterilecek.

TV animesi Dokyonin wa Hiza, Tokidoki Atama no Ue başlattığı kampanya ile kedi severleri mırıldandırıyor. Ocak 2019'da başlayacak olan anime hayranlardan kendi kedilerinin fotoğraflarını yollamalarını istedi, seçilen fotoğraflar kapanış jeneriği olarak kullanılacak.

Kampanya 12 Ekim - 22 Kasım, 2018 tarihleri arasında yürütülecek. Katılmak isteyen hayranlar kedilerinin fotoğraflarının yanı sıra, iletişim bilgilerini gönderecekleri özel bir siteye yönlendiriliyor. Kazananlar email yoluyla bilgilendirilecek ve kedilerinin fotğrafları animenin kapanışının yanı sıra animenin resmi Twitter sayfası ve kendi websitesinde promosyon amaçlı kullanılacak.

Minatsuki tarafından yazılıp, illüstrasyonlarını Futasuya'nın yaptığı orijinal manga Dokyonin wa Hiza, Tokidoki Atama no Ue.  Flex Comix'in Comic Polaris dijital manga dergisinde yayımlanıyor. Seri, yanlızlığına düşkün bir gizem roman yazarı olan, Subaru Mikazuki ve onun bulup evine götürdüğü bir sokak kedisi olan Haru'yu konu alıyor. Hikaye hem insanların hem de hayvanların gözünden anlatılıyor.  

Dokyonin wa Hiza, Tokidoki Atama no Ue. TV animesi Kaoru Suzuki tarafından yönetlecek ve Zero-G prodüksyon serinin animasyonunu üstlenecek. Seri, Japonya'da, 2019'da yayımlanmaya başlayacak.

TV Animesinin Resmi Websitesi

Resmi Twitter Sayfası

Fotoğraf Gönderme Formu



Kaynak: Crunchyroll, Comic-polaris

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları