Dissidia Final Fantasy NT'nin Çıkış Videosu Yayınlandı
Oyun PS4 platformu için bu salı Kuzey Amerika'da çıkış yaptı.

Square Enix oyunları Dissidia Final Fantasy NT için bir çıkış fragmanı ve kullanıcı yorumlarını içeren ''Your Fantasy. Your Fight'' (Senin fantezin senin savaşın) adı altında bir tanıtım videosu yayınladı. Dissidia Final Fantasy NT, Dissidia Final Fantasy atari oyununun PS4 versiyonu olarak geliştirildi. Oyun Avrupa ve Kuzey Amerika için bu salı çıkış yaptı. 

Oyun Japonya'da 11 Ocak'ta satışa çıkmıştı.

Kuzey Amerika için oyunun 4 farklı sürümü var. Oyunu çıkış sürümü oyun, oyunun mini soundtrack'i ve Nameless Warrior DLC'si ile geliyor. Digital Deluxe sürümünde ise bu bonusların yanında her birinde yeni silahlar olan 6 oynanabilir karakter içeren bir DLC için season pass da bulunuyor. SteelBook Case Brawler sürümü ise Final Fantasy takas kartları ve 3 SteelBook dizaynlarında birisini (rastgele seçilmiş) içeriyor. Son olarak Ultimate Collector's sürümü takas kartları, farklı ve özel bir SteelBook, DLC Season Pass'i, koleksiyoncu kutusunu, oyunun soundtrack'ini, 84 sayfalık sanat kitabını ve 8.25-inch bir Warrior of Light büstünü içeriyor.

Oyun 3v3 bir savaş sistemi,  28 hero ve villain ile 14 farklı harita içeriyor.  Oyunda bir çağrı sayacı da bulanacak. Bu çağrı sayacı tam doluyken İfrit'i ve diğer popüler Final Fantasy summonlarını çağırabileceksiniz. 

Dissidia Final Fantasy atariler için Japonya'da Kasım 2015'de satışa çıkmıştı.

Kaynak: ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları