Demi-chan wa Kataritai Tanıtım
Fantastik konulu yeni bir seri.. Keyifli okumalarr.

Demi-chan wa Kataritai Tanıtım


Adı: Demi-chan wa Kataritai

Yayın:  Ocak 2017

Tür: Komedi,Fantastik,Okul,Seinen

 

Konu: Succubuslar,Dullahanlar ve Vampirler.Bunlar Ajin yada “demin” olara kbilinirler ve ortalama insanlardan farklıdırlar.Son yıllarda toplum üyesi olarak kabul görmüşlerdir. Tetsuo Takashi’de biyoloji öğremeni olmasıyla beraber kendi okulundaki Ajinlere merak duyar. En büyük hayali yarı insan olan bir Ajinle tanışmaktır ki okulda dört tane yarı insan olan kız ajinler vardır.Acaba Tetsuo’nunbu kızlarla macerası nasıl olacaktır…?

 


                Anime                                                                                                            Manga

Yöneten:  Ryo Ando                                                                                      Yazan: Petos

Yazan: Takao Yoshioka                                                                                  Yayıncı: Kodanşah

Müzik: Masaru Yokoyama                                                                             İngiliz Yayıncı: Kodonsha Comics

Stüdyo: A-1 Pictures

Ağ: Tokyo MX ,MBS, BS11

 

 

                                                                   KARAKTERLER

 

 Tetsuo Takahashi (高橋鉄男, Takahashi Tetsuo  )

 

 Seslendiren: Junichi Suwabe

 Ana kahraman Demi'yle büyülenen ve onlar hakkındadaha fazla öğrenmek isteyen  bir biyoloji öğretmeni.. Öğrencileri tarafından ara sıra "Demir Adam" olarak adlandırılır; hantal bedenine ve ismine bir ses duyurusu yapılır. Demi'yi öğrendiğinde  Demi olanların karşılaştığı sorunları anlamaya başlar ve elinden geldiğince onlara yardım etmeye çalışır.



 Hikari Takanashi (小鳥遊ひかり, Takanashihikari )


Başkalarının boynunu ısırmaktan, hükümet tarafından gönderilen kan paketlerini içmekten ve domates suyu gibi kan  maddelerini kullanmaktan genellikle kaçınır. Bazen birisiyle, genelde kız kardeşiyle konuşmaya çalışıyor.  Onun zavallı doğasına rağmen, başkalarına yardım etmeye çabalıyor, mesela Yuki'nin arkasından konuşulduğu zaman, onun için ayakta durarak savunmaya geldi.

 

 

 

 

 

 Kyoko Machi (町京子, Machi Kyoko )

 Utangaç dullahanların kafası hep vücudundan ayrılır. .Başını tek başına taşıyamadığı için, başkalarıyla temasa geçmeye her zaman can atıyor. Onun türünün ve özenli doğasının gereği Tetsuo'ya karşı bir eziyet geliştiriyor.  Onların kendi konseptini kabul etmesine ve şaka yapmak istemesine rağmen, başta kafası koparılmış kafasını bir şekilde yetiştirmeksizin kendisiyle konuşmak zorlaştığında arkadaş edinmeyi zor buluyor.

 

 

 

 Yuki Kusakabe (日下部雪, KusakabeYuki )

 Bir yuki-onna olan vücut her zaman soğuktur. Başlangıçta Demi doğasından hoşlanmıyor, başkalarına zarar verebileceğinden korkuyor, oysa Tetsuo, ona aslında dona bilen tek şeyin gözyaşları ve ter olması olduğunu gösteriyor.  Hikari, çok soğuk olduğu için ona dokunmayı sever

 

 

 

 

 Sakie Satō (佐藤早紀絵 Sato Sakie  )

.Bir succubus bir matemati köğretmeni olarak çalışmaktadır.  Kendisini erkek öğrencilerini baştan çıkarmaktan kaçınmak için kendini sürekli donuk göstererek önlem alıyor.  Bir takım elbisesi giyiyor ve makyaj yapmıyor, r bir kişi ona dokunduğunda kendisini uyandırıyor ve temas kurmamasına neden oluyor. Yanlışlıkla Tetsuo'ya dokunduğunda kendisini rahatsız hissettirmeyecek kadar etkiliyormuş gibi davranıyor ama sonunda Tetsuo'yu eziyor.

 

 

 

 

 Himari Takanashi (小鳥遊ひまり, TakanashiHimari  )

HHikari'nin sıradan bir insan olan ikiz kardeşi.Kız kardeşinden farklı olarak, hem bir kişi hem de öğrenci olarak daha ciddi. Kız kardeşinin daha olgun davranmasını sağlamaya çalışıyor, ancak yapamıyor. Sürekli tartıştışmalarına rağmen,birbirlerini önemser ve yiyecek ve moda benzer lezzetler gibi pek çok benzerliğe sahiptirler.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları