Deep Love Telefon Romanı Anime Filmi Oluyor
Yoshi ve Meira Hisaka'nın Deep Love Again adlı mangasının başlangıç bölümünde, Deep Love telefon romanına dayanan bir anime filmi uyarlaması için bir proje başlatıldığı açıklandı.

Yoshi, trajik telefon roman serisini 2000 yılında başlatmıştır. Starts Publishing 2002-2003 yılları arasında basılan seriyi yayınladı. Roman serisinde dört ana hikaye arkı bulunmaktadır. İlk hikaye, 17 yaşında bir lise öğrencisi ve aynı zamanda bir fahişe olan Ayu'nun hayatını anlatmaktadır. Ayu kimseyi sevmez ve hiç kimse de onu sevmez. Nasıl gülümseyeceğini ve ağladığını unutmuştur ve hayatının hiçbir anlamı olmadığını düşünmektedir. Bir gün, şans onun hayatını değiştirir ve Ayu usulca kalbini geri kazanmaya ve aşkı bulmaya başlar.


Romanlar, 2004 yılında bir live-action filmi uyarlamasına ve 2004 ve 2005 yılları arasında iki live-action televizyon serisine ilham kaynağı olmuştur. Yū Yoshii iki ciltlik Deep Love: Ayu no Monogatari mangasını, iki ciltlik Deep Love: Host mangasını ve tek ciltlik Deep Love: Reina no Unmei  mangasını çizmiştir. Akiyo Kurosawa, iki ciltlik Deep Love: Pao no Monogatari mangasını çizmiştir ve Tetsu, 19 ciltlik Deep Love: Real mangasını çizmiştir.

Deep Love Again mangası Pazar günü Comic Days uygulamasında başladı ve sadece başlangıç bölümü ücretsiz olarak yayınlansa da, başlangıç ve ilk bölüm şuan da mevcut. Manga, Ayu gibi görünen Kaede adlı bekar bir anne ile tanışan, Yoshiyuki ve Reina'yı anlatmaktadır.


Romanların şuan da 2,7 milyondan fazla baskısı bulunmakta ve romanlar artı mangaların da 8,4 milyondan fazla baskısı bulunmaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları