Dazai Osamu Sevenlere Müjde! Isekai Shikkaku Anime Oluyor!
Isekailere giden anneler, amcalar, otakulardan sonra isekaiye bir de melankolik bir yazar gönderiyoruz :D

13 Haziran 1948'de melankolik yazarımız Osamu Dazai, sevgilisi Oota Shizuko ile birlikte intihara kalkışır. Ve kendisi ne yazık ki fantastijk bir isekai evrenine reenkarne olur. Sevgilisi ile çifte intiharın tadı damağında kalan yazarımız sevgilisini de bu evrene reenkarne edebileceği bir yol aramaktadır. Sevimli fantastik insanların olduğu bu evrende melankolik yazarımız ölecek güzel bir ortam bulabilecek midir?

 

Konuyu okuyan Osamu Dazai'nin kemikleri mezarda ters döndü :D Kendi otobiyografisi Ningen Shikkaku'da birlikte intihar ettiği (Bunu yaparken 17 yaşında idi ve sevgilisi ile kendisini denize attı. Kız öldü kendisi kurtuldu.) kendisinden yaşça büyük kocası hapiste olan evli sevgilisinin adını bile hatırlamadığını söylemektedir. 

2019'da Shogakukan'ın online manga sitesi, Yawaraka Spirits'de yayınlanmaya başlayan serinin çizimleri Wakamatsu Takahiro'ya, hikayesi Noda Hiroshi'ye ait.

Serinin kadrosu belli olmamakla birlikte seriye gelecek anime haberi yanında İngilizce dublajının da olacağı ve mangasının da İngilizce olarak basılacağı duyruldu.

Faydalı ve eğlenceli içerik üretmeye çalışan birisi...

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları