D'Art Shtajio, NBA Oyuncusu Johnny O'Bryant'ın Projesini Animeye Uyarlayacak
Black Panther soundtrack albümünün kapak tasarımcısı Nikolas A. Draper-Ivey, orijinal çizgi romanın tasarımlarını oluşturuyor.

Japonya merkezli, Amerikalı bir Amerikan animasyon stüdyosu olan D'Art Shtajio, NBA basketbol oyuncusu Johnny O'Bryant'ın da kadroda olduğu bir anime için pilot bölüm ürettiklerini açıkladı. Yazar Tre McIntosh'un orijinal çizgi romanı XOGeneSYS'in çizimlerini Black Panther soundtrack albüm kapak sanatçısı Nikolas A. Draper-Ivey' yapmıştı. 

O'Bryant'ın yaratıcı ajansı Noir Caeser Entertainment web sitesinde, XOGeneSYS ve pek çok yaratıcı tarafından üretilmiş diğer çok çizgi romanlara da yer veriyor. XOGeneSYS'in üç bölümü de satın alınabilir durumda.  O'Bryant serinin yaratıcısı, McIntosh yazar ve Draper-Ivey çizimleri yapan kişi olarak sitede indexlenmiş durumda. 

Yaratıcı ajans Noir Caeser, XOGeneSYS'nin hikayesini şöyle anlatıyor:

Fazla kalabalık çeteler yüzünden gelecek yerle bir olmuştur. Eğer şehir dışında yaşıyorsanız, ölmüş olma ihtimaliniz fazlasıyla yüksek. Darius Smith isimli sanatla iç içe olan genç,  yer altı dünyasında sorun yaşamamak ve yaşamına devam edebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Ne yazık ki, Darius'un gizli bir yeteneği var, o patlayıcı savaşçısı! Bu yeteneği, onu birçok çetenin hedefi haline getirir ve onu pek çok kavganın içine sürükler. Ülkedeki en başarılı XOGeneSYS ekiplerinden birinin sahibi olan güçlü prens olan ve saygın Timothy Mustafa'nın ilgisini çeker. XOGenaSYS, ​​güçlendirilmiş dış iskelet ile savaşan gladyatör sporudur ve Mustafa, Darius'un yeni savaşçısı olmasını istemektedir. Darius, bir sonraki şampiyon olabilecek midir yoksa gözlerden düşecek midir? 

Image

O'Bryant'ın Noir Caeser'ın kuruluşundaki hedefi Japon anime kültürünü Afro-Amerikan streetwear ve hip-hop kültürüyle iç içe geçirmektir. Ajans geçen yıl çizgi roman yarışmalarına başladı. Ayrıca Primus 7 için animasyonlu bir prolog yaratabilmek için geçen yıl bir Kickstarter kampanyası başlattılar ancak fon başarısız oldu.
Image

Arthell Isom (A Letter to Momo, Blood-C, Gintama), onun kardeşi Darnell Isom (Avatar, Pacific Rim, TMNT) ve Henry Thurlow (Sweetness & Lightning, Naruto Shippūden, Tokyo Ghoul) Japon animasyon endüstrisi ile ilgilenen dış pazarı kendi kültürleri ile harmanlayabilmek için D'Art Shtajio'yu kurmuşlar. D'Art Shtajio'nun ilk projesi, bağımsız olarak yayınlanan Indigo adlı Amerikalı David Pinter ve Samuel Dalton tarafından çekilen bir pilot bölüm oldu. Ayrıca Stephane Metayer'in Tephlon Funk çizgi romanında bir anime teaserı üretti ve son olarak, "Shojo no Piero" ya da "The Doll" ismi ile anılan orijinal kısa bir animenin ilk yarısı için anime teaserı üretti. 

Geçenlerde Japonlar'ın animenin sadece kendi kültürlerine ait bir tür olduğunu ve bunun için ilgili girişimleri yapacakları birkaç makalede yayınlanmıştı, bakalım ilerleyen dönemlerde anime sektörü bu kültür kaynaşmalarından nasıl etkilenecek ya da Japonlar buna bir "dur" diyecek mi...

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları