Cute High Earth Defense Club Happy Kiss! Animesi Oyuncuları Ve Kadroyu Yayınladı
Binan Kōkō Chikyū Bōei-bu Happy Kiss! (Cute High Earth Defense Club Happy Kiss!) anime serisinin resmi web sitesi, serinin oyuncularını ve kadrosunu yayınladı.

Şovun Yıldızları:


Naoyuki Shimotsuru - Kyōtarō Shuzenji

Naoyuki Shimotsuru - Kyōtarō Shuzenji

Kyōtarō Shuzenji, Binan Lisesinde ikinci sınıf öğrencisidir. Hiçbir şeye duygu katmaz ve sadece banyo yapmayı sever. Binan Lisesine gitmesinin nedeni evine yakın olmasıdır.

Ryōga Komata - Ryōma Kirishima

Ryōga Komata - Ryōma Kirishima

Ryōma Kirishima, Binan Lisesinde ikinci sınıf öğrencisidir. Kendisi istikrarlı biri gibi görünmektedir ancak her şeye çok çabuk kanan biridir. "Hayır" diyememesi onu gizemli "Savunma Klübü"ne kadar sürüklemiştir. Cılız bir kişiliğe sahiptir bu yüzden Wakura özellikle bu avantajdan yararlanmaktadır ve çocukluk arkaşı Shuzenji'ye asla sırt çevirememektedir.

Takahide Ishii - Nanao Wakura

Takahide Ishii - Nanao Wakura

Nanao Wakura, Binan Lisesinde üçüncü sınıf öğrencisidir ve savunma kulübünün başkanıdır. Hep gülümser. Bazı nedenlerden dolayı kimse ona hayır diyemez. Nanao Wakura sessizlik nedeniyle strese girebilen ve Kirishima'yı kucaklamayı seven bir karakterdir.

Rikuya Yasuda - Taishi Manza

Rikuya Yasuda - Taishi Manza

Taishi Manza, Binan Lisesinde birinci sınıf öğrencisidir. O yürüyen bir sözlük, bilgi kaynağı ve aralıksız konuşan biridir. Sınıf arkadaşı Dōgo'nun umursamazlığını kıskanmaktadır ancak bilgelik her zaman kazanır.

Shōta Hayama - Ichiro Dōgo

Shōta Hayama - Ichiro Dōgo

Ichiro Dōgo, Binan Lisesinde birinci sınıf öğrencisidir. Sıcak kanlı, umursamaz ve her şeye kendini atan biridir. Kendisi çok da akıllı değildir ancak kararlı bir kişiliğe sahiptir.

Çalışma yine Kurari Umadani'ya aittir. Shinji Takamatsu yine serinin yönetmenliğini sürdürmektedir ve aynı zamanda senaryodan sorumludur ve ses yönetmeni olarak hizmet vermektedir. Chizuru Miyawaki karakterleri tasarlamak üzere geri dönmüştür (Cute High Earth Defense Club LOVE LOVE! serisi için tasarım konseptinden sorumluydu) ve Tomoko Miyakawa bu tasarımları animasyona uyarlamaktadır. Yamazo yine Pony Canyon'da müziği bestelemektedir.


Diğer kadro üyeleri:

  • Baş Animasyon Yönetmenleri: Tomoko Miyakawa, Hatsue Koizumi
  • Sanat Yönetmeni: Yasutoshi Kawai
  • Renkli Tasarım: Yuko Tsumori
  • CG Direktör: Yūto Numajiri
  • Görüntü Yönetmeni: Hiroaki Tanaka



Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları