COMİKON 2019 İstanbul'a Kimler Geliyor?
Bu yıl, 3.'sü düzenlenen COMİKON, Japonya'dan ve Türkiye'den pek çok değerli ismi bir araya getiriyor.

Her yıl, bir önceki yıldan daha dolu bir programla karşımıza çıkan COMİKON İstanbul, bu sene Harbiye Askeri Müze'de ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Workshop, sanatçı sokağı, live draw oturumları, talent hunt gibi artist alley etkinlikleri, Comikon Akademi, Comikon fight, Hado, FRP, kutu oyunları gibi game zone, Noriyuki Abe (Bleach, Boruto’nun yönetmeni, Yu Yu Hakusho yönetmeni, GTO, Kuroshitsuji, Nanatsu no Taizai),  Satoshi Shiki (Attack on Titan : Before the fall manga çizeri, RIOT, KAMIKAZE, Daphne in the Brilliant Blue,  XBLADE ve DORORO), Toru Furuya (Dragon Ball’un Yamcha’sı, One Piece’in Sabo’su deneyimli seiyuu'su, Gundam, Battleship Yamato, Pegasus Seiya (Saint Seiya), Mamoru Chiba-Tuxedo Mask (Sailor Moon), Detective Conan, Macross, Black Jack, Urusei Yatsura, GTO, Inuyasha, Pokemon, Bleach), Yuriko Yamaguchi (Neon Genesis Evangelion, Pokemon, Detective Conan, Inuyasha, Shaman King, Full Metal Panic!, Hajime no Ippo ve Clannad) gibi özel konukları ve özel panelleri, Cospower, Anisong Grand Prix, K-Pop Dance gibi sahne performansları ile başladığı ilk andan biteceği son dakikaya kadar dolu bir program bizleri bekliyor. 

İki gün sürecek COMİKON İstanbul'un tüm etkinliklerini aşağıda görebilirsiniz.

Image

Image


Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Ayrıca şu noktada belirtelim; COSPOWER için başvuru sonuçları da belli olmuş durumda. Açıklanan isimlerin CosWalk'a katılımları da gerekiyor. 

Etkinliğin biletlerini de şuradan alabilirsiniz. Orada görüşmek üzere!

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları