Classroom of the Elite Animesinin 2. Sezonu 4 Temmuz'da Prömiyer Yapacak
Yeni bir görsel yayımlandı.

Syougo Kinugasa'nın Classroom of the Elite (Yōkoso Jitsuryoku Shijō Shugi no Kyōshitsu e) light novel serisinin TV anime uyarlamasının resmi sitesi, ikinci sezonun 4 Temmuz'da prömiyer yapacağını duyurdu. Resmi Twitter hesabı ise yeni bir görsel paylaştı.

Crunchyroll, animeyi Classroom of the Elite II başlığı altında yayımlayacak.

İlk sezonun yönetmenleri Seiji Kishi ve Hiroyuki Hashimoto, Yoshihito Nishōji (İlk sezonun açılış sekansı, Maji de Otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de Tatakau Mahō Shōjo, Seven Senses of the Re'Union) ile birlikte Lerche'de baş yönetmenlik rolünde olacaklar. Hayato Kazano (ilk sezonun bazı bölümlerinin senaryo yazarı, Killing Bites, Rumble Garandoll) serinin senaryosundan sorumlu olacak ve Kazuaki Morita karakter tasarımcısı görevine geri dönüyor. Masaru Yokoyama, Kana Hashiguchi (A3! Season Autumn & Winter, A3! Season Spring & Summer, Black Fox) ile birlikte müzikleri besteliyor. Şarkıcı ZAQ açılış tema şarkısı ""Dance in the Game"i seslendirmek için ilk sezondan sonra geri dönüyor. Mai Fuchigami yeni kapanış tema şarkısı "Hito Jibai"yi seslendiriyor.

İlk sezon Temmuz 2017'de prömiyer yapmıştı. Ayrıca, 2023'de animenin üçüncü sezonu da çıkacak. İkinci ve üçüncü sezonlar orijinal hikâyenin birinci sınıf öğrencisi arcını kapsayacak.

Crunchyroll ilk sezonu şöyle özetliyor:

Kiyotaka Ayanokoji, öğrencilerinin tamamının üniversiteye girdiği veya iş bulduğu söylenen Tokyo Koudo Ikusei Lisesi'ne kaydolur. Ama kendisini okulun sorunlu öğrencileriyle dolu 1-D sınıfında bulur. Dahası, okul her ay öğrencilere nakit 100.000 yen değerinde puanlar veriyor ve derslerde konuşmaya, uyumaya hatta sabote etmeye bile izin verilen serbest bir politika uyguluyor. Bir ay sonra Ayanokoji, Horikita ve D sınıfı öğrencileri, okullarının sistemin gerçekliğini öğrenirler...

Kadokawa orijinal light novel serisinin ilk cildini Mayıs 2015'te yayımlamıştı. Seven Seas novel serisini ve manga uyarlamasını İngilizce yayımlıyor. Ana light novel serisinin, ilk cildi Ocak 2020'de çıkan, The Classroom of the Elite: Year 2 (Yōkoso Jitsuryoku Shijō Shugi no Kyōshitsu e: 2-nen Sei Hen) adlı bir devam serisi de bulunmakta.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları