Cells at Work! Mangası Bu Temmuz Ayı TV Anime Oluyor
Aniplex bugün Akane Shimizu'nun Cells at Work! (Hataraku Saibō) adlı mangasının bir TV anime uyarlamasının yapılacağını duyurdu.

ÖZET

Ortalama bir insanın vücudu yaklaşık 60 trilyon hücre içerir ve bunların her birinin yapacak bir işi vardır. Ancak yaralandığınızda, virüs veya bakteriler bizi istila eder, sessiz ama ölümcül beyaz kan hücrelerinden zekice nöronlara kadar herkes krizin sona ermesi için birlikte çalışmak zorundadır.


Kenichi Suzuki (JoJo's Bizarre Adventure, Drifters), David Production'da animenin yönetmenliğini yapmakta ve Yuuko Kakihara (Tsuki ga Kirei, Persona 4 The Animation) senaryodan sorumludur. Kentah Mimuro, karakter tasarımcısı, Takahiko Yoshida (Welcome to the NHK, Yowamushi Pedal) karakterleri tasarlamakta ve aynı zamanda baş animasyon direktörü olarak görev yapmaktadır. Keiko Tamaki, yardımcı karakter tasarımından sorumludur ve Kenichiro Suehiro (Re:Zero, Girls' Last Tour) müziği bestelemektedir.

Kadro:


Manganın, geçen Temmuz ayında yayınladığı tanıtım videosu:

Akane Shimizu, Kodansha'nın Monthly Shonen Sirius'un Mart 2015 sayısında Cells at Work! mangasını piyasaya sundu ve Kodansha geçtiğimiz Ağustos ayında Japonya'da beşinci cildini yayınladı. Kodansha Comics, geçen Kasım ayında manganın beşinci cildini dağıttı. Manga 1,5 milyon kopyaya sahiptir. 


Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları