Captain Tsubasa: Junior Youth Arc Animesi 1 Ekim'de Prömiyer Yapacak
Yeni videoda çeşitli ülkelerin oyuncuları görünüyor.

dfsaf Captain Tsubasa: Junior Youth Arc animesinin resmi sitesi, 2018 yapımı animenin ikinci sezonunun tam tanıtımını yayımladı. Videoda Johnny's West'in söylediği açılış tema şarkısı "As One" duyuluyor. Ayrıca animenin 1 Ekim'de prömiyer yapacağı da açıklanıyor.

Yeni açıklanan oyuncular: 

Hermann Kaltz rolünde Kenta Miyake
Franz Schester rolünde Junya Enoki
Gino Hernandez rolünde Kazuyuki Okitsu
Elle Sid Pierre rolünde Kengo Kawanishi
Napoleon rolünde Yuki Ono
Juan Diaz rolünde Yoshitsugu Matsuoka
Alan Pascal rolünde Daiki Yamashita
Ramon Victorino rolünde Seiichiro Yamashita

Jun Fukuyama, Karl Heinz Schneider rolünde. İlk sezondan Tsubasa Ozora rolündeki Yuko Sanpei, Genzo Wakabayashi rolündeki Kenichi Suzumura, Kojiro Hyuga rolündeki Takuya Sato, Taro Misaki rolünde Ayaka Fukuhara, Ken Wakashimazi rolünde Yuichiro Umehara, Ryo İshizaki rolünde Mutsumi Tamura, Hikaru Matsuyama rolünde Wataru Hatano ve Jun Misugi rolünde Soma Saito görevlerine devam ediyorlar.

Toshiyuki Kato'nun yerine bu sezon Katsumi Ono ( Senki Zessho Symphogear GX, Girly Air Force) animeyi Studio KAI'de yönetecek. İlk sezonun stüdyosu david production'du. Atsuhiro Tomioka senaryodan sorumlu olarak görev alıyor. Hajime Watanabe karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni görevine devam ediyor. Noriko Ogura da yan karakter tasarımcısı.

Yoichi Takahashi'nin 1981-1988 yıllarında çıkan Captain Tsubasa mangasının son anime uyarlaması 2018 Nisan'da prömiyer yapmış ve hikâyeyi en baştan uyarlamıştı. Seri 2019 Nisan'ında 52. bölümle final vermişti.

Orijinal futbol mangası, futbola aşık ve yeteneğiyle koç Roberto'nun ilgisini çeken 11 yaşındaki Tsubasa Ozora'yı konu alıyor. Tsubasa, Dünya Kupası'na hazırlanmak için koçuyla Brezilya'ya gidiyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları