Bungo Stray Dogs Animesi, 4. Sezonunun Ocak 2023'te Başlayacağını Duyurdu
Akio Ohtsuka, Makoto Koichi, Takehito Koyasu, Takeshi Kusao ekibe katıldı.

Crunchyroll Expo'daki "Bungo Stray Dogs ft. Masahiko Minami ve Chiaki Kurakane" panelinde, Bungo Stray Dogs animesinin yeni sezonundan ilk tanıtım videosu ve bir görsel yayımlandı. Video, yeni sezonun önümüzdeki Ocak ayında prömiyer yapacağını gösteriyor. Ayrıca yapım ekibi, yeni katılan ekip üyelerini ve geri dönen çalışanları da duyurdu.

TVアニメ「文豪ストレイドッグス」第4シーズン PV第1弾

Yeni açıklanan karakterler ve seslendirmenler:

 

Akio Ohtsuka - Genichirō Fukuchi

Makoto Koichi - Teruko Ōkura

Takehito Koyasu - Nikolai G

Takeshi Kusao - Mushitarō Oguri

Yeni açıklanan ekip üyeleri:

 

Sahne tasarımı: Fumihiro Katagai

Sanat yönetmeni: Yumiko Kondou

Arka plan tasarımı: Yukari Goto

Görüntü yönetmeni: Tsuyoshi Kanbayashi

3D CG direktörü: Yōta Andō, Yuuki Oguri

Kurgu: Shigeru Nishiyama

Müzik: Taku Iwasaki

Müzik prodüksiyonu: Lantis

Ses yönetmeni: Kazuhiro Wakabayashi

Ses efektleri: Shizuo Kurahashi (Sound Box), Sachiko Nishi (Sound Box)

Ses prodüksiyonu: Glovision

Daha önce de duyurulduğu gibi, yönetmen Takuya Igarashi, dizinin senaryo süpervizörü ve yazarı Yoji Enokido, karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni Nobuhiro Arai geri dönen ekip üyeleri arasında yer alıyor. Daha önce olduğu gibi animasyon stüdyosu da BONES. Seslendirmenler Yūto Uemura (Atsushi Nakajima), Mamoru Miyano (Osamu Dazai), Sumire Morohoshi (Kyōka Izumi), Kensho Ono (Ryūnosuke Akutagawa) ve Kishō Taniyama (Chūya Nakahara) da geri dönüyor.

Animenin yeni sezonu Crunchyroll üzerinden de yayımlanacak.

İlk sezon Nisan ile Haziran 2016 arasında yayımlandı ve Crunchyroll, seriyi güncel bir şekilde yayımladı. Animenin 12 bölümden oluşan ikinci sezonu Ekim ile Aralık 2016 arasında yayımlandı ve Crunchyroll, tekrardan seriyi güncel olarak yayımladı. Funimation ve Crunchyroll, seriyi geçen Mart ayında İngilizce dublajlı olarak yayımladı. Animenin üçüncü sezonu Nisan 2019'da başladı ve bu sefer hem Crunchyroll hem de Funimation üzerinden yayımlandı.

Animenin, Bungo Stray Dogs: Dead Apple adlı filmi Mart 2018'de Japonya'da gösterime girdi. Crunchyroll filmi Eylül 2018'de, Funimation ise Haziran 2019'da yayımlamaya başladı.

Manga, Aralık 2017'de Japonya'da piyasaya sürülen bir akıllı telefon oyununa da ilham kaynağı oldu. Ambition, oyunu Temmuz 2018'de İngilizce olarak yayımladı ve Crunchyroll, Kasım 2018'de oyunun telif hakkını devraldı. Ağustos 2017'de manganın 13. cildiyle birlikte bir OVA bölümü de yayımlandı.

Yen Press, manga ve roman serilerini İngilizce olarak yayımlamakta.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları