BU EJDERHA LEZBİYEN Mİ?
Bayan Kobayashi'nin Ejder Hizmetçisini daha önce tanıtmıştık. Bu anime de gerçek hayattaki yerler kullanılıyordu. Şimdi ise bu animeyle ilgili yeni soruyla karşınızdayız. " Ejderha (Tohru) lezbiyen mi?"

Ejder Tohru ve Efendisinin Arasındaki Benzersiz İlişki

Image

Aslında bu anime eşcinsellik konusu olmasa bile ilginç sizin için animeyi ayrıntısıyla birlikte anlatayım.

(Bundan sonrası spoiler içerir.)

Tek başına bir evde yaşayan işine bağlı bir ofis çalışanı olan Kobayashi'nin çok kötü bir huyu var aslında. Kobayashi içki içince kendinden geçiyor. Bir gün Kobayashi yine işten sonra arkadaşlarıyla içki içip sarhoş olur ve ormana gider orada yaralı bir halde ölmeyi bekleyen Tohru ile karşılaşır, ona yardım eder ve Tohru'yu evine davet eder. Tohru ise Kobayashi'nin bu yardımının karşılığını ona hizmetçilik yaparak ödemeye karar verir. Ertesi sabah tabi ki Kobayashi neler olduğunu hatırlamaz ve kapısında Tohru'yu bulunca ilk önce olanlara inanamaz ama sonra Tohru'yu eve almaya karar verir onun da işine gelir bu. 

Zamanla Kobayashi ve Tohru birbirlerin alışır fakat işler bizim için biraz tuhaflaşır çünkü anime ilerledikçe Tohru Kobayashi'yi kimseyle paylaşamaz ve ona aşık olur.Bunu açıkça dile getirmekten de çekinmez.Onu arkadaşların kıskanır, o güzel şeyler dediği zaman etrafında kalpler uçuşur.Yani evet "Tohru lezbiyen bir ejderha".

Aslında anime de  Kobayashi işe gidip gelen, Tohru ise evi çekip çeviren yani roller bir bakıma paylaşılmış bile, birbirlerine evliymiş muamelesi yapıyorlar neredeyse. 

Anime de kesinlikle açık sahneler yok hatta bir banyo sahnesi var ki cinsellikten kilometrelerce uzak çok güzel ve insanın içine dokunan bir anime aslında.Tavsiye ederim herkese.

Aradan biraz daha zaman geçtikçe Tohru'nun peşine takılan küçük bir ejder çıkagelir ve onlarla yaşamaya başlar. Zaman ilerledikçe Tohru'nun diğer ejder arkadaşlarını da görüyoruz.

TOHRU

Image

Image

KOBAYASHİ

Image

Image

KANNA

Image

Image

Şimdilik ana karakterler bunlar.

Tohru'nun kızgın hali

Image

Ejder Tohru

Image

Kobayashi ve Tohru

Image

Image

Şuradan " https://www.animeler.net/haber/bayan-kobayashinin-ejder-hizmetcisi-gercek-dunya-da " animeyle ilgili diğer haberimize ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları