Bowsette, Japonya'da Kendi Buluşmasına Kavuşuyor
Birisi bu trende artık dur desin!

Bowsette trendinin daha da büyüyemeyeceğini her düşündüğümüzde karşımıza yeni bir şeyler çıkıyor. 

Öncelikle, Haniwa'nın single webcomic'i Princess Peach'in muhteşem görüntüsüyle Bowser’ın yaramaz tavırlı halini bir araya getirerek Bowesette'ye saygı duruşunda bir hareketi ortaya çıkardı. 

Daha sonra, resmi mangaka durur mu; madem öyle benim yorumum da bu dedi: 

Bir hafta boyunca süren bu akım 1000 tane Bowsette çizimini ortaya çıkardı. Hayranlardan gelen bu talepler bu işin resmileşmesi gerektiğini gözler önüne serdi. 

す み ひ い adlı bir fan, Kawasaki Belediye Endüstriyel Tanıtım Salonu'nda “Project Crown” a ev sahipliği yapacak bir yer kiraladıklarını da duyurdu. Bowsette merkezli kongre, doujin manga'ya (aile dostu ve yaramaz tür) ve bir çapraz şova ev sahipliği yapacak. Evet, çocuklar da waifuları gibi giyinmeye teşvik ediliyor! 

Bir günlük olacak etkinlik için tarih olarak 27 Ekim belirlendi -Nintendo’daki eğlence karşıtı tipler onu kapatmaya çalışmadıkça... Nintendo maalesef hayran projelerine hiç sıcak bakmıyor ve yapılmamasına yönelik sürekli emirler, protokoller döndüren bir üne sahip. 

Nintendo'dan bahsetmişken, J-Cast medya kuruluşu onlara, Bowsette trendi hakkındaki görüşlerini sordu. Nintendo tarafı, “Yorum yapmayı reddediyoruz” dedi. Evet, dediler bunu. 

Kim buradan Kawasaki'ye uçmaya hazır?

Kaynak: Goboiano

22 yaşında,anime-sinemaya merakı olan.Oyun oynayıp,çizgi roman-kitap okuyan bir insan. MAL Adresim: https://myanimelist.net/profile/Uldyssian

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları