Boogiepop wa Warawanai Light Noveli Madhouse Tarafından Anime Ediliyor
One Punch Man yönetmeni Shingo Natsume'nin yönettiği animenin başrollerinde Aoi Yūki ve Saori Ōnishi olacak.

Dengeki Oyun Festival 2018'inde düzenlenen "Dengeki Bunko'nun 25. Yıl Kutlamaları & Yeni İş Oluşturma"  etkinliğinde, yazar Kouhei Kadono ve çizer Kouji Ogata'nın Boogiepop wa Warawanai (Boogiepop and Others) isimli light novelinin bu yıl animeye uyarlanacağı belirtildi. Yeni animenin, romanın 20. yılında ekranlarda olması bekleniyor. 

Image

Yeni anime, yine Madhouse tarafından uyarlanan 2000 TV uyarlamasından (ismi Boogiepop wa Warawanai: Boogiepop Phantom)  farklı bir seslendirme ekibine sahip olacak. 

* Aoi Yūki, Tōka Miyashita/Boogiepop rolünde,
* Saori Ōnishi, Nagi Kirima rolünde.

Image

Kadokawa, anime için bir websitesi ve Twitter hesabı açtı. Shingo Natsume (One-Punch Man, Space Dandy both seasons, ACCA: 13-Territory Inspection Dept.) Madhouse'ta yeni animeyi yönetecek. Tomohiro Suzuki (One-Punch Man, Tiger & Bunny, ACCA: 13-Territory Inspection Dept.) yazar ve seri gözetmeni olarak ve Hidehiko Sawada (key animatör One-Punch Man, Redline) da karakterleri tasarlayacak. Müzisyen Kensuke Ushio (Space Dandy, A Silent Voice, DEVILMAN crybaby) müzikleri besteleyecek. 

Seven Seas Entertainment İngilizce yayımladığı light novelin hikayesini şu şekilde anlatıyor:

Çocukların birbirlerine anlattığı bir şehir efsanesi var; insanları çektikleri acıdan kurtarabilecek bir shinigami hakkında. Bu "Ölüm Meleği"nin adı: Boogiepop ve hakkında söylenenler doğru. Boogiepop ve yeteneği gerçekten de var. Shinyo Akademisi'ndeki kız öğrenciler bir bir kaybolunca, polis ve fakülte ellerinde pek çok kaçak vakasının olduğunu kabul etmek zorunda kalıyor. Fakat, Nagi Kirima gerçeği herkesten daha iyi biliyor, bu olayların Boogiepop isimli bir yaratık yüzünden olduğunu düşünüyor; onu arıyor ama hiçbir yerde bulamıyor. Bir şeyler fazlasıyla gizemli ve uğursuz şeyler başlamak üzere... Bunları yapan Boogiepop mu yoksa daha fazla şeytan mı? 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları