Bleach: Thousand-Year Blood War - The Separation, 30 Eylül'de 1 saatlik özel bir bölümle final yapacak!
Dört kısımdan oluşan Bleach: Thousand-Year Blood War animesinin The Separation partı, finalini Eylül ayında çıkacak olan 1 saatlik özel bir bölümle yapacak.

Animenin resmî X hesabından yapılan açıklamaya göre, anime 30 Eylül'de çıkacak olan 1 saatlik özel bir bölümle finalini gerçekleştirecek. Bölüm, 25 ve 26. bölümleri bir araya getirecek. Ayrıca çalışan ekibi, animenin hayranlara daha önce yayınladıkları beşinci görseli ile kolaj hâlinde çıkan altıncı görseli de paylaştılar.

https://twitter.com/BLEACHanimation/status/1695443228995043837?t=8T6m6bfwIohlHmeTaYfioQ&s=19

Animenin 5. ve 6. görselleri

Animenin 5. ve 6. görselleri

Dört bölümden oluşacak olan Bleach: Thousand Year Blood War'un ikinci kısmı olan Part 2: The Separation kısmının doruk noktası, 25. ve 26. bölümlerinin bir araya geldiği bu 1 saatlik özel bölümde işleniyor olacak. Ek olarak, 2 Eylül tarihinde "The Blood Warfare Separation" adında bir derleme bölümü yayınlanacak. Bu derleme bölümü Part 2'nin yarısında yaşanan olayları kapsayacak. 8 Temmuz tarihinde ikinci kısımla yayın hayatını sürdüren anime, kesintisiz aksiyon unsurları, drama ve doğaüstü olaylarıyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Yapımın İngilizce lisansına sahip olan VIZ Medya, anime için şöyle bir özet geçti:

"Soul Society'de yükselen tehlike sinyalleri ile huzur aniden son buldu. Bir yandan tespit edilebilecek hiçbir iz bırakılmadan gerçekleştirilen ve faili belirsiz adam kaçırma olayları olurken, bir yandan da Kurosaki Ichigo ve arkadaşlarının üzerine gitgide genişleyen karanlık bir gölge Karakura Şehri'nde varlığını sürdürüyor."

Serinin hayranlarına bu sezonda Aoi Yuuki, Tsuyoshi Koyama, Souichiro Hoshi ve Nao Toyama gibi karakterler tanıtıldı. Bleach: Brave Souls oyunundan olan bu karakterler, oyundakiyle aynı rolü üstlendi ve hikâye gelişimine katkıda bulundular. Serinin kendisi kadar müzikleri de ilgi çekti. Animenin açılış müziği rock grubu w.o.d.'den "STARS" ve kapanış müziği Horimiya animesinin açılış şarkısıyla ünlü olan Yoh Kamiyama'dan "Endroll" şarkılarıydı.

Part 2 OPENING | STARS by w.o.d | BLEACH: Thousand Year-Blood War | VIZ

Bleach: Thousand-Year Blood War'ın yayınına Ekim 2022'de başlandı ve oldukça rağbet gördü. Anime, Tite Kubo tarafından kaleme alınan Bleach'in manga serisine göre ilerliyor ve hikâyeyi doğrudan devam ettiriyor. Noriyuki Abe'nin yerine geçen Tomohisa Taguchi'nin liderliğinde yönetilen animenin çizimleri Stüdyo Pierrot tarafından yapılıyor. Masashi Kudo karakter tasarımcısı olarak çalışmaya geri dönerken, Shiro Sagisu ise animenin müziklerinde besteci olarak rol alacak.

Bleach: Thousand-Year Blood War Japonya'da ve dünya çapında birçok platformda yayınlanmakta ve izleyici kitlesini gün geçtikçe genişletiyor. Japonya'da TV Tokyo'da ve bağlı olduğu kuruluşlarda yayınlanan anime VIZ Medya tarafından Hulu'da yayınlanmaya başladı. Bunun yanında anime Disney+ ve Star+ gibi platformlarda da dünya çapından izleyicileriyle buluşuyor. Ani-One-Asia ise Asya ülkelerinin birçoğunda küresel yayıncılık yapmakta. Animenin İngilizce dublajlı versiyonu ise Hulu'da 4 Aralık tarihinde yayınlanmaya başladı.

Şu an işlenen kısmın manga ile aynı finale sahip olması ve toplamda 52 bölümden oluşması planlanıyor. Part 1: The Blood Warfare kısmı Aralık ayında 13 bölümle beraber yayınını sonlandırdı. Bu part da aynı şekilde 1 saatlik özel bir bölümle finalini gerçekleştirmişti. Animenin son kısmı olan Thousand-Year Blood War kısmında da anime, mangaya göre ilerleyerek final yapacak.

Kaynak: Anime News Network, CBR

Uzun zamandır animelerle içli dışlıyım. Lise 11. sınıf öğrencisiyim. Hepinize benden tantuni <3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları