Black Butler: Book of the Atlantic Galası Oyuncular İle Beraber Ono Daisuke, Sakamoto Maaya, Suwabe Junichi
Black Butler: Book of the Atlantic Galası Oyuncular İle Beraber Ono Daisuke, Sakamoto Maaya, Suwabe Junichi

Black Butler: Book of the Atlantic Galası Oyuncular İle Beraber Ono Daisuke, Sakamoto Maaya, Suwabe Junichi

Black Butler:  Book of the Atlantic 21 Ocak'ta Japonya genelinde sinemalarda açıldı ve bazı oyuncular ve ekip için kutlama yapıldı. Ono Daisuke (Sebastian Michaelis), Sakamoto Maaya (Ciel Phantomhive) ve SuwabeJunichi (Undertaker) hepsi kendilerini göstermişlerdir.

Image

 Book of the Atlantic, 2008'de ilk Black Butler serisinin yayımlamıştır ve ardından Black Butler II, Book Of Circus ve Book Of Murder'ı 2014'te yayımlamıştır. Film, hayranın en sevdiği Luxury Liner hikayesi yayınını uyarlamış ve tüm heyecanın ortasında, oyuncuların serbest bırakılması için sahne görünümü özel yaptırmışlardır.

Tanıtım olayı, 21 Ocak'ta Shinjuku Wald sinemasının 9.Ekranı'nda gerçekleşti. Oda, sevilen Black Butler serisinin bu özlemle tiyatro animasyonunu görmekten heyecan duyan hayranlarla doluydu. Öfkelenen kalabalığın önünde MC, daha sonra sahnede yer alan oyuncular (Ono Daisuke, Sakamoto Maaya ve Suwabe Junichi) belirdi.

Şenlikle alkışlanan Sebastian Michaelis'i canlandıran Ono Daisuke, Ciel'i oynayan Sakamoto Maaya ve nihayet filmde gerçek anlamda etki yaratan Undertaker'ı oynamaya başlamış olan Suwabe Junichi sahneye çıktı.Kalabalığın büyük karşılaması ile karşılanan Suwabe Junichi, dinleyicileri kahkaha atmaya iten undead/ölümsüz bir pozlar vermiştir . Oyuncular daha sonra neşeli bir atmosferde birkaç yorum sundular.

Image

Serisi, 2008'deki orijinal TV animasyonunu takip ederek neredeyse on yıl boyunca devam ediyor ve aktörler rolleri boyunca yollarına devam etmişlerdir. Serinin temyizi sorulduğunda, Ono, serinin 'gotik ve lolitik estetiğinin yanında komedi dengesini ve filmde görülen korku unsurlarınıda toplamda bir eğlence deneyimi haline getirdiğini söyledi. Sakamoto,karakterlerin misyonunu yerine getirirken sahip oldukları inancın da bir etken olduğunu dile getirmiştir. Suwabe'nin karakterlerin güzelliğinin ve aşırı doğasının basitçe iyi görünmenin ötesine geçtiğini ve nazik bir manevi kaliteye sahip olduğunu belirtti.

ONO DAISUKE

Ono ayrıca, Sebastian'ın bir aktör olarak büyümesine yardım ettiğini ve Sebastian'ın gerçekten konuşmadığı ilk sezon boyunca rolünü ele alma biçiminden bahsetti. Kesin olarak, kendi çalışmalarına bu kadar fazla yoğunlaşmış olduğundan ve başka neler olduğunu gerçekten göremediği türden bir rol olduğu için, bunun onun için mükemmel bir iş olduğundan bahsetti. ‘Tıpkı bir uşak bir usta ile var olduğu gibi kendi başına bir şey yaratamazsınız' sözünü de eklemiştir. İlk sezonun,ikinci sezonun, üçüncü sezonun ve şimdi ki filme kadar uzun zaman geçmişti,ancak Ono bu sefer her zamankinden çok daha mutluydu.

Image

SAKAMOTO MAAYA

Öte yandan Sakamoto, genç erkekleri oynamak konusunda pek fazla deneyime sahip olmadığı için başlangıçta çok fazla baskı hissettiğini,ama yinede Ciel’in Black Butler taraftarları tarafından çok popüler olduğunu söyledi.Bununla birlikte, Ono'nun kendisine çok saygılı olduğunu ve çalışmak için çokrahat bir ortam yarattığını ekledi. İkinci sezon boyunca Ciel ve Sebastian arasındaki ilişkiyi biraz daha anladı ve Ono'ya güvenmeyi başarmıştır. Bu uzun zamandır beklenen tiyatro filminin açılışı, Sakamoto'ya kendi ile alakalı gelişmelerine bakma fırsatı vermiştir.

Image

SUWABE JUNICHI

Suwabe, özellikle Undertaker'ı oynamaktan hiç endişe duymadığını dile getirmiştir. İlk aşamalarda, orijinal manga'nın yazarı olan Toboso Yanaile Undertaker'ı elinden geldiğince tartışmaya başlamıştı ve her zaman bunu yapmanın rolü anlamanın en etkili yolunu düşünmüştür. Devam eden hikayedeki Undertaker'ın en önemli rolü, bu filmde uyarlanmış olan Luxury Liner yayınındadır, bu nedenle Suwabe onu tanıtan sahnede durmaktan çok memnun kalmıştır. Undertaker'ın kahkahasını göstererek, Suwabe bütün odayı kendisi ile güldürmüş ve Müteahhit'i hayata döndürmüştür.

Image


Üçü daha sonra son 10 yıl boyunca üzerinde çalıştıkları deneyimlerinden bahsettiler. MC'den, artık beklenen filmin nasıl hissettiğini sorduğumuz Sakamoto, ilk sezondaki karakterle olan mücadelelerini tekrar tekrar anlatmıştır ancak şu an yaşadığı anlayışın derinliği ile tekrar Ciel oynamaktan mutluluk duyduğunu vurgulamıştır. Onunla çok uzun süre birlikte, resmi yeşil ışığı yakalamadan önce Ono ile konuşmayı ve "Gerçekten bir film"düşündüğünü hatırlamaktaydı - buna inanamıyordu. Ono, Sakamoto ile hemen film hakkında konuşmak istediğini itiraf etti ve bunun üzerine  "Gerçekten mi" diye düşünmüştü. Suwabe, "Soğuk adamlar"ı takip ederken herkesi güldürmeye devam ediyordu Suwabe  sonradan ikisi arasına geçeçrek "Soğuğu unutun, biz sıcağız" diyerek karşılık verdi ve tüm oda yine kahkahalarla patladı.

Image

Son yorumu isteyen Suwabe, herkese filmin tadını çıkarmasını hatırlattı. Sakamoto, sinema atmosferinin bir teknede olmak gibi hissettiğini ve herkesin heyecan verici hikayenin her zamankinden daha fazla keyif alacağını umduğunu da sözlerine ekledi. Son olarak Ono, serinin büyümeye devam edeceğini,bu film hakkında ‘Black Butler serisinin doruk noktası’ olduğunu kendinden emin bir şekilde söylemiştir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları