BEM Reboot Animesinin Bu Sonbaharda Filmi Geliyor
Yōkai Ningen Bem (Humanoid Monster Bem) franchise'ındaki yeni BEM anime prodüksiyon komitesinin Salı günü yaptığı açıklamada animenin bu sonbaharda Gekijо̄ban BEM~BECOME HUMAN adlı yeni bir filme uyarlanacağı duyuruldu.

Anime'nin resmi YouTube kanalı bir duyuru videosu yayınladı:

Kadro, filmin görselini yayınladı:

Geri Dönen Oyuncular:

  • Katsuyuki Konishi - BEM
  • Kensho Ono - Belo
  • M.A.O - Bela


Hiroshi Ikehata (Kiratto Pri☆Chan, Space Battleship Tiramisu) filmi Production I.G'den yönetmenliğini yapmaktadır ve Atsuhiro Tomioka (One Piece Stampede, Pokémon, Inazuma Eleven) senaryoyu yazmaktadır. Mino Matsumoto (Attack on Titan: Junior High, Maria the Virgin Witch) karakterleri tasarlamaktadır. Range Murata serinin orijinal karakter tasarımcısıdır. The Klockworx Co., Ltd. animenin dağıtımını yapmaktadır.

https://twitter.com/newbem2019/status/1267653428131401728


ÖZET

Libra Şehri kanallar arasında ihtişam ve yıkımın, refah ve yoksulluğun bir arada bulunduğu bir yerdir. Genç bir kadın dedektif olan Sonia, Bem, Bela ve Belo adlı üç kişiyle tanıştığı sırada, şehirde sık sık ortaya çıkan gizemli vakaları takip etmekteydi. Çirkin formlara dönüşen bu üçlüye sonrasında "Yokai Ningen (İnsansı Canavar) denmeye başlanır ve davanın şüphelileri olarak avlanırlar. Ancak davaları çözen ve insanları kurtaranlar aslında onlardır.  Her şeyi arzuladıkları şeyi gerçekleştirmek için yapıyorlardı: "Biz insan olmak istiyoruz."

Bem, Bela ve Belo, "Görünmez Kongre"nin Libra Şehri'ni perde arkasından kontrol ettiğini ve davanın arkasındaki beynin onlar olduğunu keşfettiklerinde başka bir insansı canavar olan Vega ile karşılaşırlar. Kanala bağlı köprünün yıkılmasıyla sonuçlanan şiddetli savaştan sonra Bem ve diğer ikisi de kaybolur... İki yıl sonra. Bem'in nerede olduğunu araştıran Sonia, gözlem bilgilerine dayanarak "Draco Chemical" adlı bir ilaç şirketini ziyarete gider. Orada tıpatıp Bem'e benzeyen bir adam olan Belum Eyesburg ile tanışır...

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları