Beklenen Anime Filmi Let Me Eat Your Pancreas Sonbaharda Vizyona Giriyor
Live-action filmi çıkmış, romanından uyarlanma olan animenin film afişi çıktı.

Yoru Sumino’nun eseri olan Kimi no Suizou o Tabetai (Let Me Eat Your Pancreas: Pankreasını Yemek İstiyorum.) romanının anime filmi, eserin resmi hesabı tarafından paylaşıldı. Filmin Twitter hesabı da gönderiyle aynı anda açıldı. Resmi hesap, filmin 2018 sonbaharında yeni bir film afişi ve sloganla Japonya’daki sinemalarda gösterime gireceğini duyurdu.

                                                  Image                                                            

Websitesinde yayımlanan film afişinde yazan sloganın çevirisi de şöyle; “İki insanın arasındaki isimsiz mesafe.”

              Image

Hikaye, bir gün hastanede isimsiz kahramanın bir günlük bulmasıyla başlıyor. Günlük ise pankreasında olan hastalığıyla mücadele etmeye çalışan, son birkaç ayı kalan sınıf arkadaşı Sakura Yamauchi’ye aittir. Sakura isimsiz kahramana ailesi dışında kimsenin bunu bilmediğini söyler. İsimsiz kahramanımız da bu sırrı kimseye söylememek üzere Sakura’ya söz verir. Tamamen zıt kişiliklerine rağmen isimsiz kahramanımız Sakura’nın son birkaç ayında onun yanında olmaya karar verir.

Yoru Somino, 2014’te Shousetsu-ka ni Narou (Roman Yazarı Olalım) adlı bir sitede eserini seri haline getirdi. Futabasha'nın Haziran 2015'te yayımlanan romanının kapak tasarımını loundraw (Tsuki ga Kirei karakter tasarımcısı) tasarladı. Roman ve romanla ilgili kitaplar 2 milyonun üzerinde kopya sattı.

Roman, başrolünde Takumi Kitamura ve MinamiHamabe olan live-action filmine ilham kaynağı oldu. Live-action filmi ilk kez28 Temmuz’da Japonya’da vizyona girdi. Aynı zamanda Busan’da düzenlenen Uluslararası Güney Kore ve Malezya Film Festivali'nde “Let Me Eat Your Pancreas” adıyla yayımlandı.

Roman aynı zamanda İdumi Kirihara tarafından çıkarılan mangaya da ilham verdi. Bu manga Futabasha’nın yayımladığı Monthly Action dergisinde  2016 Ağustosu’nda yayımlanmaya başladı. İlk sezonu 25 Mayıs’ta bitti. Manga, 2. Sezonuyla beraber 20 Haziran’da tamamlanarak paylaşıldı.


kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları