Beastars Animesinin 2. Sezonu 5 Ocak'da Prömiyer Yapacak
YOASOBI açılış şarkısı "Kaibutsu"yu seslendiriyor.

Canlı yayımlanan "Fuji TV 2020 Anime Listesini Açıklıyor" etkinliğinde Paru Itagaki'nin BEASTARS mangasının animesi için yeni bir tanıtım videosu yayımladı. Videoda animenin ikinci sezonunun Netflix Japonya'da 5 Ocak'da prömiyer yapacağı duyuruluyor ve Yoasobi ikilisinin seslendirdiği "Kaibutsu" (Monster) açılış tema şarkısı duyuluyor.

İlk bölüm, 5 Ocak 2021'de Netflix Japonya'da özel prömiyerle çıkacak ve her perşembe yeni bölümü yayımlanacak. Seri 6 Ocak'dan itibaren Fuji TV'nin +Ultra akışında ve farklı saatlerde diğer kanallarda yayımlanacak.

Itagaki, BEASTARS mangasını Eylül 2016'da Weekly Shōnen Champion'da başlattı. Manga 8 Ekim'de final yaptı ve Akita Shoten aynı gün manganın 21.cildini yayımladı.

Viz Media mangayı İngilizce yayımlıyor ve hikayeyi şöyle özetliyor:

Öğrencilerin kelimenin tam anlamıyla avcılar ve avlar olarak kategorize edildiği lisede, kırılgan olan barışı koruyan şey kişisel ilişkilerdir. Peki aralarında kim bir Beastar (doğal olarak güvensizlikle dolu bir toplumda lider olmaya mahkum akademik ve sosyal bir rol model)?

Geçen gece Cherryton Akademisi'nde otobur bir öğrenci öldürülüp yenildi. Tiyatro kulübünün üyeleri arasında, otoburlar doğal olarak etobur sınıf arkadaşlarından şüpheleniyorlar... Baş şüpheli mi? Büyük bir kurt olan Legoshi. Ama o bir karıncayı bile incitmez—yoksa incitir mi? Cüce tavşan Haru, Legoshi'nin içindeki canavarı ortaya çıkaracak mı? Yoksa Legoshi'nin ona olan hisleri... başka bir şey mi?

Taiten Kusunoki ikinci sezona Ibuki olarak katılıyor ve Free!'de Yuuki Kaiji'yi oynayan Subaru Kirima, Pina rolüyle ekibe dahil oluyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları