BEASTARS Anime Serisinin Devamı Geliyor
Studio Orange çarşamba günü yaptığı açıklamada Paru Itagaki'nin BEASTARS adlı mangasının TV anime uyarlamasının yeni bir arc'nın geleceğini açıkladı.

Japon Netflix'i de animenin yeni arc'ını duyurdu ve yeni bir web sitesi açtı.

https://twitter.com/CG_Orange_eng/status/1417499726245613571

Manganın yaratıcısı Itagaki animenin yeni arc'ını kutlamak ve fanlara teşekkür etmek için bir illüstrasyon yayınladı.

https://twitter.com/itaparu99/status/1417502864713216000

TV animenin ilk sezonu Japonya'da Netflix üzerinden yayınlandı. 2019'un Ekim ayında ise Fuji TV'nin [+Ultra] programlama bloğunda ve TV Nishinippon'da yayınlandı. Sezon, Japonya dışında Netflix üzerinden Mart 2020'de yayınlandı. Animenin ikinci sezonu 5 Ocak'ta prömiyer yaptı ve yine Japonya'da Fuji TV'nin [+Ultra] programlama bloğunda yayınlandı. Netflix, Japonya dışında ikinci sezonu 15 Temmuz'da yayınladı.

Itagaki, 2016'nın Eylül ayında BEASTARS adlı mangasını Akita Shoten'in Weekly Shōnen Champion dergisi üzerinden yayımlamaya başladı. Manga, Ekim 2020'de sona erdi. Akita Shoten, manganın 22. ve final cildini 8 Ocak'ta yayımladı. Viz Media, mangayı İngilizce olarak yayımlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Öğrencilerin tam anlamıyla av ve avcı olarak ayrıldığı bir lisede, bu hassas barışı sürdürmek kişisel ilişkilere bağlıdır. İçlerinden biri Beastar'dır — güvensizliklerle dolu bir toplumda kaderi lider olmak olan akademik ve sosyal bir rol model?

Cherryton Akademisi'de geçen akşam, otobur bir öğrenci öldürülüp yenmişti. Drama kulübünün otobur üyeleri arasında şüpheler doğal olarak etobur sınıf arkadaşlarına dönmüştü...  Peki baş şüpheli kim? Büyük bir kurt olan Legoshi. Ancak o bir sineği bile incitemez — ya da incitir? Ve cüce tavşan Haru onun içindeki canavarı dışarı mı çıkaracak? Yoksa ona karşı olan hislerini mi… ya da başka bir şeyi mi?

ItagakiSanda adlı mangasını çarşamba günü Weekly Shōnen Champion'da yayımladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları