Ballroom e Youkoso Mangası Animeye Uyarlanıyor
Dansı sıkıcı veya çok zor,ulaşılamaz bir şey olarak görüyorsanız bu animeden sonra fikriniz değişebilir ve kendinizi hırsla, durmadan dans ederken bulabilirsiniz. Başarılı bir shounen manga olan ve anime tv serisine dönüştürelecek olan Ballroom e Youkoso'nun tanıtımnı sizler için hazırladım. Keyifli okumalarrr:):)

Ballroom e Youkoso

Ballroom e Youkoso

Dansı sıkıcı veya çok zor,ulaşılamaz bir şey olarak görüyorsanız bu animeden sonra fikriniz değişebilir ve kendinizi hırsla, durmadan dans ederken bulabilirsiniz.

Shounen manga serileri arasında içerik olarak en beğendiklerimden biri diyebilirim. Mangasında olaylar epey eğlenceliydi ve özellikle spor, shounen anime sevenlerin beğeneceği türden.Şimdi bu güzel mangayı Ağustos 2017' de anime tv serisi olarak izleyeceğiz . (Tabi daha 7 ay var)Animenin konusuna gelicek olursak:

Sıradan bir ortaokul öğrencisi olan Fujita Tatara geleceği için herhangi bir planı olmayan, umursamaz birisidir. Bir gün, bir grup serseri onunla kavga eder ve gizemli bir adam onu kurtarır. Sonrasında bu gizemli adam Tatara’yı dans stüdyosuna getirir. Tatara stüdyoya geldikten sonra fark eder ki aynı okula giden Hanaoka Shizuku ve onun partneri mükemmel dansçı Hyoudou Kiyoharu ile karşılaşır ve ona hayran kalır. Bunun sonucunda Tatara gençliğini ve haytını dans ederek geçirmeye karar verir…

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları