Attack on Titan The Final Season Animesinin 2. Kısmı 9 Ocak'ta Prömiyer Yapacak
2. kısıma ait bir tanıtım videosu yayımlandı.

Attack on Titan The Final Season animesinin resmi web sitesi 2. kısımın 76. bölüm olan "Danzai" ("Ceza") ile 9 Ocak 2022'de NHK kanalında prömiyer yapacağını açıkladı. Anime için bir de tanıtım videosu yayımlandı.

İkinci kısımda, Mappa'dan yönetmen Yuichiro Hayashi, senarist Hiroshi Seko, karakter tasarımcısı Tomohiro Kishi ve besteciler Hiroyuki Sawano ile Kohta Yamamoto da tekrar görev alacak ekip üyeleri arasında. Oyuncular da aynı şekilde tekrar görev alacak.

75. bölüm, Mart ayında, 76. bölümün "gelecek kış" NHK kanalında yayımlanacağı haberiyle sona ermişti. Funimation da yeni bölümün yayın tarihini "Kış 2022" olarak belirlemişti.

Yeni kısım yayımlanmadan önce NHK, 24 Ekim'den itibaren animenin önceki 75 bölümünü kapsayan altı özel derleme yayını yapacak. Ayrıca, yayınlarda orijinal bölümler "Wall Sina, Goodbye" (Annie odaklı), "Lost in the cruel world" (Mikasa odaklı) ve Attack on Titan: No Regrets (Levi odaklı) yer alacak.

Kaynak: ann

 
Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları