Attack on Titan Sergisi'nin İçine Bir Bakış
Bu yıl bayağı anime sergileri, müzeleri vardı ama biz gidemedik...Keyifli okumalarr.

Attack on Titan Sergisi'nin İçine Bir Bakış

,

Attack on Titan Japonya'nın en yüksek yapısı olan Tokyo Skytree'ye geldi. Gözlemevine gitmeden önce bile kuleye giden yürüyen merdivenle dev bir titan kafa görebilirsiniz.



Gözlemevinin asansörü ( Titan çıkartmaları, Saldırıya dek dekore edilmiş ve hoparlörlerde oynayan anime ses aktörlerinin ses klipleri var) yukarı çıktıktan sonra ziyaretçileri kuleyi kıran bir çılgın titan karşılıyor .



Kulenin etrafında dönen tünel "olay için Sky Survey Corps Savunma Savaşı" olarak adlandırılıyor ve Colossal Titan'a karşı savaşan karakterlerin çıkartmaları var.



Sergi dolaşırken dikkat et; farklı yerlerde saklanan bu küçük "arka plan titantlarını" bulabileceksin. Aranacak dokuz tane var.



Sergide Levi ve Eren'in iki adet yaşam boyu heykeli sergileniyor. Elbette onları satın alamazsın.



Eşya satıcısı, yalnızca olaya özel öğeleri satın alabilir. Ayrıca, satılık on tane olmak üzere 27.000 yen (yaklaşık 250 ABD doları) bedeli için satın alınabilen sınırlı bir baskılı " Kule Akrilik 3-Panel Standa Saldırı " vardı, ancak saat 06: 00'da dizilmiş ayrılmış fanlar vardı.fanlar tarafından Kule ve sergi açılır açılmaz birkaç dakika içinde hepsini satın aldılar.





Adınızı ve tarihinizi seçtiğiniz Titan Resimlerini  bir madalyonun üzerine kazınan bu özel madalya makinesi de dahil olmak üzere yalnızca kişiye özel hediyeler bulunmaktadır.







 Resim çekmek için mükemmel bir yer.


Bir uygulama indirerek, ziyaretçiler küpün çevresindeki her bir damga istasyonunda akıllı telefonlarına dijital pul basabilirler. Tüm pulları toplayan ziyaretçiler, sadece olaya özel çıkartmalar içeren bir ödül alacaklar.








Buradaki Skytree Cafe,'de Attack on Titan Titan'dan tasarlanmış yiyecekler vardır

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları