Attack On Titan 3. Sezonu İçin Onaylanan Yeni Bilgiler
Çıkacak olan 3. sezonun nasıl olacağı hakkında sıcak gelişmeler var!

Attack on Titan ikinci sezonun resmen yarıda kalması olayını telafi edecek gibi görünüyor. Geçen sene anime, fanlarını uzun aradan sonra tekrar kafa karışıklığı ile bıraktı. Fakat bu, üçüncü sezonda düzelecek! Ve her şeyden sonra, bir manga duyurusunda animenin kaç arc'tan oluşacağı sanırım onaylandı. 

Spoiler: SADECE BİR TANEDEN OLUŞMAYACAĞI KESİN!                  

3. Sezonun Türkçe Altyazılı Fragmanı:

Attack on Titan'ın 3. sezonu çıkacağı duyurulunca tabii biz fanlar neler olacağı konusunda baya kafa patlattık. Fragmana bakınca yeni sezon, manganın "Uprising" arc'ının adaptasyonu gibi görünüyordu fakat fanların aklında hala bir soru vardı. Ya başka bir şey daha varsa? 

O zaman bekletmeden, artık sevinebiliriz. Çünkü bu sezon "Return to Shiganshina" arc'ının adaptasyonu olacak gibi!

Şimdi, bunun kanıtı ise Penguin Random House'un  izniyle geliyor. Yayıncı aynı zamanda mangaları İngilizce'ye çevirerek Kodansha Comics'le beraber çalışmakta ve bazı şeyleri yeni paylaşsa da düzene uymakta. Biraz geriye gidersek, yayıncılık, manganın setini Attack on Titan Season 3 Part 1 Manga Box Set şeklinde duyurdu. Bu setteki bölümler de 13 ve 17. ciltlerini içeren "Uprising" arc'ını içermekte. 

Ve yeni set de daha yeni duyuruldu. 

Evet! Penguin Random House, Attack on Titan Season 3 Part 2 Manga Box Set adındaki diğer seti yeni onayladı ve bu set Aralık'ta çıkacak! Bu setin içince de 18 ve 22. ciltleri içeren favori arc "Return to Shigashina" var. Bunun gibi bölünmüş koleksiyonlar da anime arkları olarak doğrulandı ve Attack on Titan fanları da bu hırslı düzeni heyecanla bekliyor!

                                Image

Dikkat spoiler içerir!

Peki bilmeyenler- "Retun to Shiganshina" arc'ı nasıl ki diyenler- için, çok güzel! Bu destansı arcta Kaşif Birliği, titanlar tarafından yağmalandıktan sonra Shiganshina'yı geri almak için hazırlıklara başlarlar ve Eren Jaeger'in evinin bodrumundaki gizem sonunda çözülür! 

                    Image

Attack on Titan'ı daha izlememişseniz hemen izlemeniz şiddetle tavsiye edilir. 


Kaynak: comicbook

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları