Attack on Titan 3. Sezonu Büyük Bir Spoiler ile Başlıyor
Eren, okyanus, Armin...

Attack on Titan'ın 3. sezonu 22 Temmuz'dan önce başlamayacak olsa da ilk bölüm Anime Expo 2018'de ve pek çok sinema salonunda yayınlandı ve hayranlar kesinlikle beklemedikleri bir açılış sahnesiyle karşılaştı. Sahne, dizinin uzak geleceği hakkında büyük bir spoiler'ı barındırıyordu. 

UYARI: Yazının bundan sonrası büyük bir spoiler içeriyor, lütfen bu riski göze alarak devam edin ya da 22 Temmuz'a kadar haberin devamına bakmayın bile!

Hatırlayacak olursanız; Attack on Titan'ın 2. sezonu, Zırhlı Titan ile savaştan dönen İzciler sahnesiyle sona ermişti ve Eren, diğer titanların zihinlerini kontrol edebileceğini fark etmişti. Son sahnede Beast Titan ve şehri uzaktan izleyen bir başka figür de vardı.

Herkes 3. sezonun buradan başlayacağını bekliyordu. Sezon 3'ün açılış dakikalarında, yetişkin Eren'in bir kumsalda ayakta durup okyanusa bakarken Armin'in de ona duvarların ötesindeki bir denizden bahsettiğini ama onun Armin'e asla tam olarak inanmadığını belirtiyor. Ama işte Eren tam olarak Armin'in bahsettiği gibi bir yerdeydi ve bu yer uçsuz bucaksız görünüyordu. Dünya keşfedilecek kocaman bir yerdi ve iyiye doğru değişiyordu. 

Eğer Attack on Titan mangasını okuyorsanız, muhtemelen hikayeyi biliyorsunuz. Mangaya göre bu hikayenin uzunca bir süre gelmemesi gerekiyordu. Ancak üreticilerin ve yönetmenlerin arc'ı beklenenden daha erken ortaya çıkarmak istedikleri gibi bir düşünce beliriyor akıllarda. 

Pek tabi ki bu sadece hayranları yüksek tutmak ve ilgilerini tazelemek için bir prime time taktiği de olabilir. Sonra tekrar manganın diziliş arc'ını da takip edebilir. Kesin olan bir şey varsa o da sezon 3'te çok fazla şeyin otaya çıkacağı!

kaynak: comicbook

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları