As Miss Beelzebub Likes Animesinin İlk Full Tanıtım Videosu Yayınlandı
Matoba'nın As Miss Beelzebub Likes (Beelzebub-jō no Okinimesu Mama. ya da As Miss Beelzebub likes it.) adlı mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, Pazartesi günü ilk tam tanıtım videosunu yayınladı. Daha önceki mini-karakter tanıtım videolarının aksine, full tanıtım videosu animenin ilk görüntülerini göstermektedir.

Video ayrıca, Kikuko Inoue'nin anlatımını ve Sangatsu no Phantasia tarafından gerçekleştirilen OP tema şarkısı "Pink Lemonade"i de içermektedir.

1. PV:

Seri, Japonya'da ABC TV'de prömiyer yapacaktır ve 10 Ekim saat 26:50'de (yani 11 Ekim saat 02:50'de) AbemaTV aracılığıyla  yayınlanacaktır. Ayrıca Tokyo MX, Gunma TV, Tochigi TV, BS11 ve TV Aichi kanallarında da sırasıyla yayınlanacaktır. 

"Pink Limonade" CD'si 21 Kasım'da satışa sunulacaktır. 


ÖZET

Beelzebub, milyonlarca şeytanı yöneten kudretli bir iblis lordudur. Ancak, iblis lorduna hizmet etmeye karar veren Murin, Beelzebub'un kudretli bir iblisin görünüşünden yoksun olduğunun yanında aynı zamanda pofuduk şeylerden hoşlanan sakin bir kız olduğunu öğrenir. Böylece iblis dünyasındaki günlük-yaşam komedisi başlar.

 

Oyuncular:

  • Rikuya Yasuda - Murin
  • Saori Ōnishi - Beelzebub
  • Misaki Kuno - Belphegol
  • Satoshi Hino - Azazel
  • Ai Kakuma - Sargatanas
  • Yoshitsugu Matsuoka - Astaroth
  • Chinatsu Akasaki - Eurynome
  • Aoi Yūki - Dantalion
  • Kazuyuki Okitsu - Molech


Minato Kazuto (Akashic Records of Bastard Magical Instructor) LIDEN FILMS'de animeyi yönetmektedir. Yoriko Tomita (Blood Blockade Battlefront & Beyond, Puzzle & Dragons X scriptwriter) seri senaryolarından sorumludur. Etsuko Sumimoto (Tsuredure Children, Yuri Kuma Arashi) karakterleri tasarlamakta ve Satoshi Motoyama (Godzilla: Planet of the Monsters, Haganai) ses direktörüdür. Singer Kanon Wakeshima (Vampire Knight, Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?) ve naotyu- (Nisekoi - False Love, Isuca) müziği bestelemektedir.


Kōhei Honda sanat yönetmenidir. Satoko Kimura color key artistidir. Yoshiki Obata photography'i yönetmektedir ve Mai Hasegawa düzenlemeden sorumludur.


Sangatsu no Phantasia (Slow Start, Kiznaiver), OP tema şarkısını seslendirmektedir ve ED tema şarkısı "Akuma de Koiwazurai" (Stubbornly Lovesick)Saori ŌnishiMisaki Kuno ve Ai Kakuma tarafından seslendirilmektedir.

Sanatçı matoba, Temmuz 2015'te Monthly Shonen Gangan'da mangayı piyasaya sundu. Square Enix, geçtiğimiz Aralık ayında manganın altıncı derlenmiş cildini yayınladı ve 21 Nisan'da yedinci cildi yayınlayacaktır. Yen Press, 20 Mart'ta manganın ilk derlenmiş kitap cildini yayınladı.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları