Arknights: Prelude to Dawn Animesinin Promo Videosu ve ReoNa'nınTema Müziği Ortaya Çıktı!
Arknights'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Arknights isimli akıllı telefon oyunundan uyarlanan TV serisi Arknights: Prelude to Dawn'ın promo videosu Cumartesi yayınlandı. Videoda ReoNa'nın açılış tema müziği
''Alive'' dan kesitler kullanıldı.

Anime prömiyerini TV Tokyo kanalında 28 Ekim'de yapacak. Ayrıca TV Osaka, BS11 ve Animax'ta da yayınlanacak. Anime Japonya'da 29 Ekim'de yayınlamaya başlayacak. 

Takashi Matsuyama animede Ace karakterini canlandıracak. Karakter daha önce oyunda seslendirilmemişti. 

Diğer ekip üyeleri: 

Yostar Pictures seriyi Ekim 2021'de duyurduğunda animeyi  ''birinci sezon'' olarak tanımlamıştı. 

Arknights TV Animation [PRELUDE TO DAWN] Resmi Fragman

Yuki Watanabe Yostar Pictures'ta animenin yönetmenliğini yaparken Masataka Nishikawa yardımcı yönetmen olarak görev alıyor. İkisi daha önce akıllı telefon oyunu olan '' Holy Night Light'' adlı oyunun yıldönümü için kısa bir anime üzerinde çalışmışlardı, Watanabe oyunun çok sayıda kısa promo videoları üzerinde çalıştı. 

Aya Takafuji ( animatör Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia, SSSS.Gridman)  karater tasarımlarını animeye adapte ediyor. 

Çinli geliştiriciler Stüdyo Montagne ve Hypergryph oyunu Çin'de Mayıs 2019 'da yılında piyasaya sürdüler. Ardından Yostar oyunu 2020 Ocak oyunda tüm dünyada erişime sundu.

Oyun 2019'dan beri birçok farklı animasyonlaştırılmış promo videoya ilham kaynağı oldu ve 9 dakikalık animasyonlaştılımış '' Holy Night Light'' ise animenin ilk yıldönümü için biz iz adeta.

Animenin Konusu

Oyun ya da anime Terra denilen fantastik bir dünyada modern bilim kurgu motifleriyle kurulu. Terra,nadir fakat yok edici bir şekilde insanları göçebe yaşamaya zorlayan felaketlerle boğuşuyor.  Felaketler ayrıca nadir bulunan yüksek ürün vermesiyle değerli bir kaynak olan fakat büyüdükçe etrafındaki her şeyi tüketen Originium minarelini beraberinde getiriyor. Uzun süre bu minarele maruz kalınması insanı tüketen bir hastalık olan Oripathy' e sebep oluyor. Hikayenin merkezi Oripathy hastası olan bireyleri yaşamlarını konu alıyor. Rodos Adası olarak bilinen gezgin bir medikal şirket hasta olanlara yardım eli uzatarak onlara yaşayabilecekleri bir yer sunuyor.  Ancak Rodos Adası hasta olanlara karşı baskı uygulayan hükümetlere karşı terör eylemleri gerçekleştiren bir terör örgütü olan Yeniden Birleşme Hareketine karşı sık sık geçici paramiliter faaliyetler yürütmek zorunda kalır.

Kaynak: ANN

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları