Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Tanıtım
Bir otaku olan Hajime'nin sıkıcı hayatı bir anda değişir... Keyifli okumalar.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou anime ile ilgili görsel sonucu

Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik

Tarih: Belli Değil

Konu:

17 yaşında olan Nagumo Hajime, sıkıcı hayata sahip bir otakudur ve sınıf arkadaşları tarafından zorbalığa uğramaktadır. Fakat bu basit hayatı, sınıf arkadaşlarıyla birlikte fantastik bir dünyaya çağrılınca değişir.  Burada onlara insan ırkını sonsuz yok olmadan kurtarma görevi verilir. Ancak bir otakunun en büyük rüyası olan bu fantastik dünya Hajime için kabus haline gelebilirdi. Herkese tanrıların kine benzer güçler verilmiş olsa da, Hajime' ye sadece Synergist (dönüştürme gücü) verilmiştir. Bu dünyaya kendisiyle birlikte çağrılan sınıf arkadaşlarından güçsüz olduğu için tekrar zorbalıkla karşı karşı karşıyadır ve umutsuzluğa kapılmıştır. Canavarların ve iblislerin bu tehlikeli dünyasında hayatta kalabilecek mi?

 

Karakterler


Hajime Nagumo

Adı: Nagumo Hajime

Seslendiren: Fukamachi Toshinari

Nagumo Hajime hem erkek hemde kız sınıf arkadaşları tarafından zorbalığa uğrayan 17 yaşında bir otakudur. Sinir bozucu sınıf arkadaşlarının başka bir dünyaya çağrılmasını diledikten sonra, sınıftakilerle birlikte kendini kahraman olmaları için çağrıldıkları bir dünyada bulur.


Yue

Adı: Yue

Seslendiren: Kuwahara Yuuki

Yue bu dünyada yaşayan ve bir uçurumun dibine hapsedilen bir vampirdir. Vücudu küçük olmasına rağmen Vampir Prenses olduğu için 323 yaşında.  Amcası ve akranları tarafından canavar ihanet edildi ve korkunç bir büyü onu neredeyse ölümsüz kıldı.


Shea Haulia

Adı: Haulia Shea

Seslendiren: Takahashi Minami 

Hajime'nin yoldaş arkadaşıdır ve  Hajime'ye enerjik sözler söylemeye ve eylemler yapmaya tutkusu vardır.


Kaynak: https://myanimelist.net/anime/36882/Arifureta_Shokugyou_de_Sekai_Saikyou

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları