Arifureta - From Commonplace to World's Strongest Animesinin 2. Sezonu Geliyor
1. sezonun son bölümü Pazartesi günü yayımlandı.

 Ryo Shirakome'nin Arifureta - From Commonplace to World's Strongest (Arifureta Shokugyō de Sekai Saikyō) light novellerinin TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, Salı günü, 2. sezona yeşil ışık yaktı.

Anime'nun ilk sezonu 8 Temmuz'da prömiyer yapmıştı. Funimation, seriyi altyazılı olarak yayımlıyordu ve 22 Temmuz'da İngilizce dublajlı yayımlamaya başladı. Funimation, hikayeyi şöyle anlatıyor:

Hajime Nagumo ve sınıfı aniden fantastik bir ülkeye kahraman olarak çağrılırlar.  Sınıf arkadaşlarının çoğu, güçlü istatistiklere ve yeteneklere sahip olsa da, Hajime yeteneksizdir. Hazırlıksız bir şekilde hırs ve fedakârlığın tek seçenek olduğu canavar istilasına uğramış bir zindanın derinliklerine dalar. Bu vahşi dünyada yaşayabilmek için, uçurumlarda kalmaktan başka çaresi kalmayacak.

Image

Anime aslında Nisan 2018’de prömiyer yapacaktı, fakat Temmuz 2019’a ertelendi.

Ekip, anime ilk duyurulduktan bu yana değişikliklere gitti. Kinji Yoshimoto (Unbreakable Machine-Doll, Seven Mortal Sins, Genshiken 2), animeyi WHITE FOX ve asread'da yönetecek, Chika Kojima (Big Order) Takayaki'nin orijinal tasarımlarını anime için uyarlayacaktı. Shoichi Sato (Yes! Precure 5 GoGo!, Shakugan no Shana) ve Kinji Yoshimoto (Queen's Blade: The Exiled Virgin, The Seven Mortal Sins) serinin senaryolarını yazma ve denetlemeden sorumlu olacaktılar. Ryō Takahashi (Citrus, ACCA: 13-Territory Inspection Dept.) müzikleri besteledi.

Fakat, animeyi Jun Kamiya (Kingdom), WHITE FOX'da yönetti, Atsuo Tobe (Kingdom) karakterleri tasarladı. Kazuyuki Fudeyasu (Is the order a rabbit?) senaryolardan sorumluydu.

J-Novel Club, Shirakome'nin prequel spinoff roman serisi Arifureta Zero'yu yayımlıyor. Seven Seas, ana serinin manga uyarlamasını geçen Mart ayında İngilizce olarak basmaya başladı ve aynı zamanda Arifureta - From Commonplace to World's Strongest: Zero ve Arifureta: I Love Isekai (Arifureta Nichijou de Sekaisaikyou) spinoff mangalarını da lisansladı.

Image

Shirakome, Haziran 2015'te Japonya'da OVERLAP Bunko etiketi altında Takayaki'nin çizimleriyle, Shōsetsu ni Narō websitesinde sunulduktan sonra roman serisini başlattı. OVERLAP, 22 Haziran'da 10. cildi yayımladı.

Sanatçı RoGa, 2016 yılında OVERLAP'in çevrimiçi manga sitesi Comic Gardo'da hala devam eden manga uyarlamasını başlattı. OVERLAP, manga'nın 5. cildini 25 Haziran'da yayımladı. Comic Gardo'da Şubat 2018'de Arifureta Zero spinoff romanlarının manga uyarlaması başlatıldı. 25 Haziran'da OVERLAP, manganın 3. cildini yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları