Ao Ashi Animesinin Fragmanı Yayımlandı
Anime Nisan 2022'de prömiyer yapacak.

Yūgo Kobayashi'nin Ao Ashi mangasının anime uyarlamasının resmi web sitesi, Cuma günü animenin ilk fragmanını yayımladı. Ayrıca, animeden görseller, oyuncu kadrosu ve ekip de paylaşıldı. Prömiyer tarihi ise Nisan 2022 olarak açıklandı.

Oyuncu kadrosu: 

Yukarıdaki resimde, soldan sağa olacak şekilde:

Ashito Aoi rolünde Kōki Ohsuzu
Eisaku Ohtomo rolünde Tatsumaru Tachibana
Sōichirō Tachibana rolünde Seiichirō Yamashita
Keiji Togashi rolünde Taku Yashiro

 

Soldan sağa: 

Kanpei Kuroda rolünde Shun Horie
Martis Jun Asari rolünde Wataru Katō
Yūma Motoki rolünde Junya Enoki
Ryūichi Takeshima rolünde Kentarō Kumagai

 

 

Tatsuya Fukuda rolünde Chikahiro Kobayashi (solda)
Hana Ichijō rolünde Maki Kawase (sağda)


Akira Sato (Release the Spyce) animeyi Production I.G'de yönetiyor. Masahiro Yokotani (Free! - Iwatobi Swim Club, All Out!!, Tropical-Rouge! Precure) serinin senaryosundan sorumlu. Manabu Nakatake, Toshie Kawamura, Asuka Yamaguchi ve Saki Hasegawa, karakter tasarımından sorumlu olurken, Nakatake ve Yamaguchi aynı zamanda baş animasyon yönetmeni olarak görev alıyor. Naho Seike, Yukiko Watabe, Miho Daidouji ve Eisuke Shirai yan karakter tasarımcıları. Kenichi Takeshita, Jun Soga ve Kenji Iizuka futbol denetimi konusunda sorumlular. Müzikleri ise Masaru Yokoyama besteliyor.

Tsukasa Kakizakai ve Yūsuke Takeda sanat yönetmenleri. Kazushige Kanehira ve Osamu li sanat tasarımından, Emiko Ueno ise renk tasarımından sorumlu. Arisa Ito ve Miori Tsuzaka dekor tasarımcıları. Akiko Hamanaka 2D, Shiguma Morimoto ise 3D üzerinde çalışacak. Tsunori Maeshima, ön görselleştirmeyi yapıyor. Maiko Imazeki görüntü yönetmeni, Yoshinori Murakami ise editör olarak yer alıyor. Shōji Hata da ses yönetmeni olarak çalışıyor.

Anime, Nisan 2022'de NHK Educational kanalında prömiyer yapacak.

Manga, Ehime bölgesinde yaşayan üçüncü sınıf ortaokul öğrencisi Ashito Aoi'yi konu alıyor. Ashito'nun güçlü bir futbol yeteneği vardır ama, onu gizlemeye çalışır. Çok dürüst kişiliği olmasından dolayı, onun için büyük bir aksilik yaratan felakete sebep olur. Daha sonra, güçlü J-Club takımı Tokyo City Esperion'un emektar futbolcusu ve kulübün genç takımının koçu Tatsuya Fukuya, Ashito'nun karşısına çıkar. Tatsuya, Ashito'yla karşılaşıp ondaki yeteneğini görür ve onu Tokyo'daki genç takımda denemek için davet eder.


Kobayashi mangayı Ocak 2015'te Shogakukan'ın Weekly Big Comic Spirits dergisinde başlattı. Shogakukan, 25. cildi 30 Ağustos'ta yayınladı. Manga, 2017 yılında 10. Manga Taisho ödüllerine aday gösterildi. 2020 yılında ise 65. Shogakukan Manga Ödülleri'nde Genel En İyi Manga ödülünü kazandı.

Kobayashi, 12 Temmuz'da Weekly Big Comic Spirits'de Ao Ashi Brotherfoot adlı bir spinoff mangası başlattı. Bu manga beş bölüm ve bir ciltten ibaret.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları