Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! Animesinin 5.Sezonu Duyuruldu.
5.sezon 29 Temmuz'da prömiyer yapacak.

Ling You’nun web manhua serisi olan Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai!’nin (Please Take My Brother Away)anime uyarlamasının resmi web sitesinde beşinci sezonun 29 Temmuz’da Japonya’da D Anime Store platformunda prömiyer yapacağını duyurdu. Animenin 5.sezonu Çin’de 29 Haziran’da Tencent video akış hizmetinde yayınlanmaya başladı.

Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! 5 - Pictures - MyAnimeList.net

Önceki sezonlarda bulunan ekip üyeleri bu sezonda da kendi rollerini yeniden seslendirmeye devam edecek. Ayrıca Aggressive Retsuko’nun yönetmeni ve senaristi olan Rareko bu sezon da yönetmenliği ve senaristliği yapıyor. Imagineer ve Tencent Penguin Pictures animenin yapımcılığını üstleniyor.İlk sezon İlkbahar 2017’de üç dakikalık 12 bölümle yayınlandı, sonra da Yaz 2018, Sonbahar 2019 ve Sonbahar 2020 olmak üzere 3 sezon daha yayınlandı.

5.sezon fragmanı

Animenin konusu:

Shi Miao, aynı lisede kendisinden bir yaş büyük olan tembel, aptal ve güvenilmez büyük erkek kardeşi Shi Fen'e dayanamaz. İki kardeş sadece birbirlerine güvenebilse de, Shi Miao'nun şiddet eğilimleri, Shi Fen'in sorun çıkarma becerisiyle birleşince sürekli kavga etmelerine neden olur. Bu iki kardeşin çatışmalarını ve arkadaş çevrelerini anlatıyor.

 

 

Editörden Ufacık Not:

Arkadaş tavsiyesi ile başladığım bir animedir kendisi.Her bölümün üç dakika olması sebebiyle tam bir aç bitir animesi diyebilirim. Bu kadar kısa bir anime için çizimler ve komedisi tam bir görsel şölen. Kısacası izlemeye değer ama beğenmezseniz bile fazla vakit kaybınız olmayacak. Ayrıca web mangasını da okumanızı tavsiye ederim.

 

 

20 yaşında ve artık hititoloji öğrencisi değil yine de ne yaptığı ya da ne okuduğu hakkında hiçbir fikri yok. Yalan dünya ve kedilere bayılır. I'm fine diyip fine olmayan bir infp. Soru sormak isterseniz kapısı her zaman açıktır <3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları