Adachitoka'nın Noragami mangası sona eriyor
2010'da başlayan manga final arc'ına girdi!

Kodansha'nın Monthly Shonen Magazine'in Temmuz sayısı, manga ikilisi Adachitoka'nın Noragami: Stray God mangasının şu anda son ark'da olduğunu açıkladı.

Kodansha Comics, manganın yanısıra Noragami: Stray Stories spinoff mangasını da İngilizce olarak yayınlıyor. Kodansha orijinal mangayı şöyle anlatıyor:

Yato evsiz bir tanrıdır. Ne bir tapınağı var, ne de kendisine tapan bi kitle! Eninde sonunda hayallerindeki müsrif tapınağı inşa etmek için yeterli parayı toplayacağını umarak, arzuladığı hedeflerine ulaşmak için ihtiyacı olanlara (küçük bir ücret karşılığında) yardım ettiği bir hizmet kurdu. Tabii ki seçici olacak durumda değildir, bu nedenle Yato, kayıp kedi yavrularını bulmaktan bir öğrencinin okuldaki zorbaların üstesinden gelmesine yardımcı olmaya kadar her türlü işi kabul eder.

Adachitoka mangayı 2010 yılında Monthly Shonen Magazine'de yayımlamaya başladı ve Kodansha, manganın 24. cildini Ekim 2021'de yayımladı. Kodansha Comics, manganın 23. cildini Kasım 2021'de yayımlamıştı.

Manga, Ocak 2014'te yayına giren 12 bölümlük bir televizyon anime dizisine ilham kaynağı oldu. Seri güncel olarak Funimation üzerinden de yayımlandı. Animenin, Noragami Aragoto adlı ikinci sezonu Ekim 2015'te gösterime girdi ve Funimation bu seriyi de güncel olarak yayımladı. Seri aynı zamanda ilki Ocak 2016'da ve ikincisi Şubat 2017'de gerçekleşen iki sahne oyununa da ilham verdi.

Not: Adachitoka, kadın manga sanatçıları Adachi ve Tokashiki tarafından kullanılan ortak kalem adıdır. İlki ön planı ve karakterleri çizerken, ikincisi arka planı çizer.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları