ACCA'nın Natsume Ono'su BADON Mangasını Ocak'ta Başlatıyor
Yeni manga, sanat sergisinde görücüye çıktı.

Natsume Ono BADON isimli yeni mangasını Square Enix'in Aylık Big Gangan Dergisi'nde 25 Ocak itibariyle başlatıyor. Manganın posteri Tokyo'da düzenlenen "Ono Natsume 1-Nichi 1-Character-ten" (Natsume Ono's 1 Character a Day Exhibit) sanat sergisinde görücüye çıktı. Posterde dört adam ve bir slogan yer alıyor: "Bu adım hapishanede konuştuğumuz geleceğimize attığımız adım." 

Image

"Ono Natsume 1-Nichi 1-Character-ten" (Natsume Ono's 1 Character a Day Exhibit) 15 Kasım'dan 9 Aralık'a ziyaret edilebilir olacak.  

La Quinta Camera - 5 Banme no Heya ile 2003'te kariyerine başlayan Ono'nun; House of Five Leaves, Ristorante Paradiso, Gente - Ristorante no Hitobito, Tesoro ve Not Simple gibi değerli çalışmaları bulunuyor

Ono'nun hali hazırda devam eden manga serisi Lady and Oldman Shueisha'nın Ultra Jump Dergisi'nde ve Have a Great Sunday de Kodansha'nın Morning two Dergisi'nde yayımlanıyor. 

Mangakanın House of Five Leaves, Ristorante Paradiso ve en yeni çalışması olan ACCA: 13-Territory Inspection Dept.'in tv anime adaptasyonları da bulunuyor. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları