A Place Further Than the Universe Animesi İçin 6 Yeni Oyuncu Yayınlandı
A Place Further Than the Universe (Sora Yorimo Tōi Basho) TV animesinin resmi web sitesi, anime için 6 yeni oyuncu yayınladı.

Mikako Komatsu - Hanami Yasumoto

Mikako Komatsu - Hanami Yasumoto

Hanarim Yasumoto mikrobiyal araştırmalardan sorumlu olan Antartik Araştırma Ekibinin bir üyesidir. Antarctic sularını incelemek için can atan sevimli ve erkekler arasında popüler olan ancak romantizmle ilgilenmeyen bir karakterdir. Yaşına göre biraz çocukça davranmaktadır ve sık sık Kimari ve arkadaşlarıyla takılmaktadır.

Kana Asumi - Nobue Todoroki

Kana Asumi - Nobue Todoroki

Jeolog olan Nobue Todoroki Antartik Araştırma Ekibinin bir üyesidir. Araştırmalarıyla uğraşmasına rağmen, Japonya'da onu bekleyen erkek arkadaşı Yū-kun'u da sık sık düşünmektedir. Antartik'te geçirdiği boş zamanları posta yazarak ya da Yū-kun'a bir şeyler örerek harcamaktadır.

Aya Endo - Yume Sasaki

Aya Endo - Yume Sasaki

Bir astronom olan Yume Sasaki Antartik Araştırma Ekibinin bir üyesidir. Kendisi meslektaşı Shirase'nin annesi Takako'ya büyük bir saygı duymaktadır. Kendisi soğuk ve biraz kaba ama çok yardıma ihtiyaçları olduğunda Kimari ve arkadaşlarına tavsiyelerde bulunan kibar birine dönüşebilmektedir.

Yoshitsugu Matsuoka - Toshio Zaizen

Yoshitsugu Matsuoka - Toshio Zaizen

Toshio Zaizen Antartik Araştırma Ekibinde iletişim ve bilgisayar sorumlusudur. Oldukça romantik ve nazik biridir.

Masaki Terasoma - Chiaki Mukai

Masaki Terasoma - Chiaki Mukai

Chiaki Mukai Antartik Araştırma Ekibinin gemisinin kaptanıdır. Genç yaşlarındaki katılığı nedeniyle rezil olmasına rağmen şuan oldukça yumuşak biridir. Sakin ve kararlarlı olamasıyla birçok kişinin güvenini kazanmıştır.

Jun Fukushima - Dai Himi

Jun Fukushima - Dai Himi

Dai Himi, Antartik Araştırma Ekibinin inşaat grubunun lideridir. Yuzuki'nin büyük bir hayranıdır ve Antartik Araştırma Ekibinin bir parçası olmasından ötürü sevinçlidir ancak şimdiye kadar onunla hiç konuşmamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları