52 Yıldır Yayınlanan Golgo 13 Mangası İlk Kez Ara Veriyor
En uzun süre yayınlanma rekorunu elinde bulunduran ve Japonya'da One Piece'den sonra en çok satan ikinci manga olan Golgo 13, koronavirüs sebebiyle ara verenler arasına katılıyor.

One Piece'den sonra Japonya'nın en çok satan ikinci mangası Golgo 13'ün yaratıcısı Takao Saito, 52 yıldır Big Comic'te aylık olarak yayınlanan manganın, koronavirüs (COVID-19) ile mücadele kapsamında Nisan ayında yürürlüğe giren 'Olağanüstü Hal' sebebiyle ilk kez ara vereceğini duyurdu. 


Big Comic, resmi web sitesinden yaptığı duyuruda, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle uygulanan 'Olağanüstü Hal' koşullarında bile, okurları için yeni cildi yayınlamaya devam edebilmek adına ellerinden geleni yaptıklarını fakat 10 kişiden oluşan ekiple, küçük bir alanda  prodüksiyona devam etmenin çok zor olduğunu ve hem Saito Prodüksiyon hem de Big Comic'in ortak kararıyla, manga üzerinde çalışan ekibin güvenliklerine öncelik vermeyi seçtiklerini belirtti.


Manganın yaratıcısı Takao Saito da, Golgo 13'ü okumaya devam ettikleri için hayranlarına teşekkür ederek; 'Okurlar ve çizim personeli sayesinde, manganın yayınlanmaya başladığı günden bugüne hiç durmadan devam edebildiğime inanıyorum. Gelecekte Golgo 13'ü sunmaya devam edebilmek için bu kararı verdik.  Anlayışınız için çok teşekkür ederim. Koronavirüse kaybetmemek için 600. bölümün çalışmalarına şimdiden başladık. Hepiniz lütfen kendinize iyi bakın.' açıklamasında bulundu.

Golgo 13, Ekim 1968'den bu yana aylık manga dergisi Big Comic'te yayınlanıyor. Manganın iki live-action filmi, bir anime filmi ve Nisan 2008-Mart 2009 yılları arasında yayınlanan bir de televizyon animesi bulunuyor.


Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları