3. Laughing Under the Clouds Gaiden Anime Filmi İçin Yeni Tanıtım Videoları Yayınlandı
Kemuri Karakara'nın Donten ni Warau Gaiden (Laughing Under the Clouds - Side Story) adlı mangasının üçleme film uyarlaması için resmi web sitesi, 3. film olan Donten ni Warau Gaiden: Ōka, Tenbō no Kakyū (Cherry Blossoms, the Bridge to Heavenly Wishes) için 60 ve 30 saniyelik olmak üzere iki adet tanıtım videosu yayınladı.

Ek olarak Matsuoka Tora'yı seslendirecek ve resmi web sitesinin Haziran ayında açıkladığı gibi Ryoko Shiraishi Ageha'yı oynayacaktır.

Film 1 Eylül'den itibaren iki hafta boyunca Japonya'da yayınlanacaktır. Sınırlı sayıdaki tam sürüm Blu-ray Disc 1 Eylül'de katılımcılara satışa sunulacaktır. Normal sürümlerin satışları 3 Ekim'de başlayacaktır.

ÖZET

Manga, orijinal mangada anlatılmayan, geçmişten ve gelecekten bazı hikayeleri içermektedir. Orijinal manganın öyküsü, Japonya'da hükümete karşı duyulan memnuniyetsizliğin, batılılaşmanın ve samuraylığın üzerindeki yasakların arttığını Meiji döneminin 11. yılında geçmektedir. Artan suç oranını azaltmak için hükümet yeni bir hapishane açmaya karar verir ve böylece Kumo ailesinden üç kardeş, bu suçluları yeni hapishaneye nakletme göreviyle görevlendirilir ancak bitmek bilmeyen maceralar onları bekliyor olacaktır.

Tetsuya Wakano (Magi: The Labyrinth of Magic, The Rolling Girls, Danbōru Senki Wars) Wit Studio'da animeyi yönetmektedir. Eiji Umehara (Grimoire of Zero, Re:ZERO -Starting Life in Another World-, Lagrange - The Flower of Rin-ne) senaryodan sorumlu ve Kii Tanaka (M3 the dark metal, KONOSUBA - God's blessing on this wonderful world! 2) karakter tasarımcısı ve baş direktör olarak hizmet vermektedir. Hitomi Ezoe (JoJo's Bizarre Adventure franchise, My Hero Academia season 2) asistan direktör ve Yutaka Yamada (Tokyo Ghoul, Tokyo Ghoul √A) müziği bestelemektedir. TV animenin ana oyuncuları film için geri dönüyor ve Toru Ohkawa ve Fumiko Orikasa Taiko Kumo ve Koyuki Kumo olarak oyuncuların arasına katılıyor.


İlk film Donten ni Warau Gaiden: Ketsubetsu, Yamainu no Chikai (Parting, The Oath of the Yamainu),  Japonya'da Aralık ayında ve ikinci film Donten ni Warau Gaiden: Shukumei, Sōtō no Fūma (Fate, The Double-Headed Fūma), Japonya'da 9 Haziran'da gösterime girmiştir. Eleven Arts Amerika Birleşik Devletleri'nde üçleme filme ev sahipliği yapacaktır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları