2019 Free! Derleme Filminin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Free! ~Road to the World~ Yume 5 Temmuz'da vizyona girecek.

Kyoto Animasyon ve Animasyon DO, derleme filmi için bir web sitesi açtı! Perşembe günü filmin isminin  Free! ~Road to the World~ Yume (Dream) olacağı açıklandı. Site aynı zamanda film için yeni bir teaser video ve görsel yayınladı.

Ayrıca 2020 yazında yepyeni bir anime filmi de çıkacak. Free! ~Road to the World~ Yume, bu filme "köprü" olacak.

Free!'nin geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanan 12. ve son bölümü  "2020'de görüşürüz ..." mesajı ile sona erdi. Crunchyroll, animeyi yayınladı, Funimation ise İngilizce dublajlı olarak yayınladı. Yeni seride kolejdeki bazı karakterler bulunuyordu.

Image

Kyoto Animation Iwatobi Lisesi Yüzme Kulübünuü konu alan Free! animesini Temmuz 2013'te yayınladı ve Crunchyroll da anime'yi eş zamanlı olarak yayınladı. Discotek, Mayıs 2015'te DVD'de ilk sezonu Kuzey Amerika'da İngilizce altyazılı olarak yayınladı. Crunchyroll, Aralık 2015'te ilk sezonun İngilizce dublajını yayınladı ve şirket, Mayıs 2017'de hem Blu-ray Disc hem de DVD'de Funimation ile birlikte ilk sezonu yayınladı.

Image

Ücretsiz! İkinci televizyon anime sezonu olan Eternal Summer, Temmuz 2014'te gösterime girdi. Funimation, ikinci sezonu  yayınladı ve Şubat 2016'da İngilizce dublajlı olarak Kuzey Amerika'da DVD ve Blu-ray Disc'e çıkardı.

The Free! -Timeless Medley- Kizunaderleme filmi Nisan 2017'de ve ikinci derleme filmi Free! -Timeless Medley- Yakusoku, Temmuz 2017'de prömiyer yaptı. Free! -Take Your Marks derleme filmlerinin devamı niteliğinde, Ekim 2017'de Japonya'da vizyona girdi.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları