2018 Tsubasa Serisinin 2. Sezonu Geliyor
2. sezon Küçük Genç Takım arcını kapsayacak.

Shueisha 2018 yapımı Captain Tsubasa animesinin Captain Tsubasa: Junior Youth Arc (Captain Tsubasa Season 2: Juniors-hen) adlı ikinci sezonunun Ekim'de TV Tokyo ve ona bağlı kanallarda çıkacağını açıkladı.

Oyuncu kadrosuna Karl Heinz Schneider rolünde Jun Fukuyama katılacak, ilk sezondan Tsubasa Ozora rolünde Yuko Sanpei, Genzo Wakabayasi rolünde Kenichi Suzumura, Kojiro Hyuga rolünde Takuya Sato, Taro Misaki rolünde Ayaka Fukuhara, Ken Wakashimazu rolünde Yuichiro Umehara, Ryo İshizaki rolünde Mutsumi Tamura, Hikari Matsuyama rolünde Wataru Hatano ve Jun Misugi rolünde Soma Saito görevlerine devam edecekler.

Yeni sezonu Toshiyuki Kato'nun yerine Katsumi Ono (Senki Zessho Symphogear GX, Girly Air Force) yönetecek. Yeni sezonun stüdyosu ise David Production yerine Studio KAI olacak. Atsuhiro Tomika tekrardan senaryolardan sorumlu olarak yer alıyor. Karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak da Hajime Watanabe yine koltuğunda yer alıyor. Noriko Ogura da yan karakter tasarımcısı.

Yoichi Takahashi'nin 1981-1988 yıllarında yayımlanan Captain Tsubasa mangasından uyarlanan ilk sezon 2018 Nisan ayında TV Tokyo ve diğer kanallarda çıkmıştı. Anime Takahashi'nin orijinal eserini en baştan anlatmış ve Nisan 2019'da 52. bölümle final yapmıştı.

Orijinal futbol mangası, futbolu seven ve yeteneğiyle koçu Roberto'nun ilgisini çeken 11 yaşındaki Tsubasa Ozora'yı konu alıyor. Tsubasa, Dünya Kupası'na hazırlanmak için koçuyla Brezilya'ya gidiyor.

Kaynak: ann

 

 

 

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları